Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κυκλοφορούσε με μαχαίρι 11 κλεμμένες ταυτότητες

Published

on

Τον τσάκωσαν προχθές οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης

Έκπληκτοι έμειναν προχθές το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών όταν σε τυχαίο έλεγχο εντόπισαν έναν άνδρα να έχει στην κατοχή του ούτε μια, ούτε δύο αλλά έντεκα κλεμμένες αστυνομικές ταυτότητες.

Πρόκειται για ημεδαπό άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι και έντεκα ταυτότητες Ελλήνων πολιτών, για τις οποίες είχε δηλωθεί απώλεια».

Επίσης, σε άλλο έλεγχο συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι.

Τέλος, προχθές το πρωί, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για απειλή, εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Επίσης, συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, στο Αγρίνιο, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου και του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, δυο άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement