Connect with us

Lifestyle

Ποιος είναι ο Τούρκος με το 70’s look που έχει γίνει viral στο TikTok;

Published

on

Πολλοί τον έχετε απολαύσει σε διάφορα video του Tik Tok, απλά να περπατά νωχελικά προς το μέρος σας και να σας κλείνει το μάτι… όλο νόημα.

Πρόκειται για τον 41χρονο Murat Erdem από την Τουρκία, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης καταστήματος με μπαχαρικά και άλλα τοπικά προϊόντα.

Πολλοί χρήστες της κοινωνικής πλατφόρμας έχουν χρησιμοποιήσει τη φιγούρα του Murat, σαν αυτού ενός επίδοξου καρδιοκατακτητή χρησιμοποιώντας την αντισυμβατική του εμφάνιση για να περιγράψουν με μια εικόνα την… έλλειψη επιλογών στην προσωπική τους ζωή.

O Murat βέβαια έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλα σενάρια που αφορούν είτε την εργασία, το σπίτι ακόμη και τον στρατό.

Δείτε τα viral βιντεάκια:

 

 

Τo 70’s look και το πρότυπό του

Σύμφωνα με το τουρκικό site marasmanset.com, ο 41χρονος έχει κατάστημα μπαχαρικών και ξηρών καρπών σε μεγάλη πλατεία της πόλης Καχραμάνμαρας, το οποίο εμφανίζεται στο φόντο πολλών από τα πιο δημοφιλή βίντεο που έχει ανεβάσει στο TikTok.

Η εκκεντρική εμφάνισή του και η πρότιμησή του για 70’s ρούχα, όπως τα παντελόνια καμπάνες, τα πουκάμισα με τους μεγάλους γιακάδες και τα στενά σακάκια, πηγάζει από την αγάπη του για τον δημοφιλή Τούρκο τραγουδιστή και ηθοποιό Φερντί Ταϊφούρ, που υπήρξε πρότυπο για εκείνον από τα παιδικά του χρόνια.

«Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια και τις ταινίες του, η αγάπη μου για εκείνον ξεκινά από μικρή ηλικία. Επιπλέον, μου λείπει η δεκαετία του ’70, εκείνος ο τρόπος ζωής και ντυσίματος» δήλωσε στο τοπικό site ο Ερντέμ πριν από έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας ότι ξεκίνησε να φοράει κουστούμια από 12 ετών.

 

Μέσα στα χρόνια, άρχισε να πειραματίζεται με διάφορα χρώματα και σχέδια, με πολλούς κατοίκους της πόλης να τον προσεγγίζουν για να τον συγχαρούν για το στιλ του.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι η αγάπη που του δείχνει ο κόσμος τον χαροποιεί, και ότι υποδέχεται με χαρά στο μαγαζί του τους πελάτες που θέλουν να τον δουν από κοντά και να τον βγάλουν φωτογραφία.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement