Connect with us

Events

ΠΑΤΡΑ – ΣΗΜΕΡΑ: Οι Αϊ Βασίληδες κάνουν πετάλ στους δρόμους

Published

on

Κάλεσμα για να φορέσουμε την στολή του Αϊ Βασίλη και να πάρουμε το ποδήλατο μας για να κατέβουμε στους δρόμους της Πάτρας απεύθυνε μέσω του Max Fm ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, Βασίλης Διαμαντόπουλος.

Ο κ. Διαμαντόπουλος μιλώντας στην εκπομπή της Δήμητρας Μπαλαφούτη τόνισε ότι πρόκειται για μια ποδηλατική βόλτα που θα δώσει έναν γιορτινό χαρακτήρα στην Πάτρα και που γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων.

Πέρα από τον γιορτινό χαρακτήρα η εκδήλωση αυτή είναι μια ακόμα προσπάθεια του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών για να ενισχύσει την ποδηλατική συνείδηση των πατρινών και να τους κάνει να καταλάβουν ότι το ποδήλατο εκτός από μέσο αναψυχής και αθλητισμού είναι και μέσο μεταφοράς.

«Αυτό είναι το μότο μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Διαμαντόπουλος. «Χρειαζόμαστε όμως και υποδομές» πρόσθεσε. Σημειώνουμε ότι φέτος η εκδήλωση δεν θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ στόχος είναι να ξεπεραστεί το φράγμα των 200 ατόμων που συμμετείχε την περασμένη χρονιά.

Η αφετηρία της βόλτας θα είναι από τα Ψηλαλώνια, φτάνοντας ως την Ζαιμή και από εκεί πίσω στο δημαρχείο στη Μαιζώνος και επιστροφή με τερματισμό στην πλατεία Γεωργίου.

ΠΑΤΡΑ - ΣΗΜΕΡΑ: Οι Αϊ Βασίληδες κάνουν πετάλ στους δρόμους

Ροή ειδήσεων

Advertisement