Connect with us

Τοπική αγορά

Χριστουγεννιάτικη συνάντηση

Published

on

Ο Όμιλος Intrafashion, αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει το ανθρώπινο δυναμικό διοργάνωσε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη συνάντηση για το δυναμικό των εταιρικών καταστημάτων του «Pink Woman».

Στελέχη από 50 καταστήματα όλης την χώρας, και της Πάτρας, συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στον φιλόξενο χώρο εκδηλώσεων του Τ16 στην Αθήνα, σε μια άρτια οργανωμένη συνάντηση. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε επίσης η προώθηση της νέας χριστουγεννιάτικης collection της “Pink Woman” μέσα από σειρά εκπαιδεύσεων που πραγματοποίησε το τμήμα λιανικής πώλησης σε θέματα εμπορικής τοποθέτησης και πρακτικών πωλήσεων, με στόχο την αποτελεσματική προβολή των προϊόντων για την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας και την περαιτέρω βελτίωση των βασικών δεικτών απόδοσης (KPIs) της εταιρείας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το τμήμα marketing πραγματοποίησε λεπτομερή παρουσίαση των πρωτοβουλιών που αποσκοπούν στην επιτυχημένη προώθηση των προϊοντικών συλλογών του brand. Αυτές περιλαμβάνουν δυναμικές προωθητικές ενέργειες στα σημεία πώλησης με στόχο την περαιτέρω ενίσχυσή της στην ελληνική αγορά, σε επίπεδο εικόνας αλλά και αποτελεσμάτων. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή ευχών και δώρων καθώς και χριστουγεννιάτικο γεύμα, δημιουργώντας γιορτινό κλίμα μεταξύ των ομάδων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement