Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Oπαδικά τα κίνητρα(;)-Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. για τα τρία επεισόδια ξυλοδαρμών σε διάφορες περιοχές της Πάτρας

Published

on

Τι συμβαίνει τελικά με το μπαράζ των ξυλοδαρμών στην Πάτρα τις τελευταίες ημέρες; Το γεγονός έχει προκαλέσει ανησυχία στις τάξεις της τοπικής αστυνομίας και σίγουρα όχι χωρίς λόγο.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λευκωσίας πριν από μερικές ημέρες, με πρωταγωνιστή γνωστό άτομο στις Αρχές από τον χώρο της νύχτας.

Το δεύτερο έγινε στην πλατεία Βλατερού, όταν εντοπίστηκε αιμόφυρτος άνδρας με χτυπήματα στο κεφάλι και σπασμένο χέρι, ενώ το τρίτο στην πλατεία Ντε Μιράντα έξω από το γήπεδο της Παναχαϊκής. Μάλιστα και τα τρία θύματα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών. Και τα τρία επεισόδια ήταν αρκετά σκληρά, ενώ η αστυνομία ερευνά κατά πόσο μπορούν να συνδέονται μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δύο τουλάχιστον από αυτά είχαν άρωμα «νύχτας» και ενδέχεται να σχετίζονται και με ζητήματα οπαδικής βίας από συνδέσμους του ΠΟΚ. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, υπάρχουν φόβοι από κύκλους της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα έχουμε και άλλα τέτοια μεμονωμένα περιστατικά που όμως θα έχουν μια σχέση μεταξύ τους.

Τα μέτρα της Αστυνομίας είναι δρακόντεια, ενώ τα στέκια των οργανωμένων οπαδών βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement