Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τρεις νέοι, εννέα παλιοί στη νέα δημοτική Αρχή

Published

on

Τρία νέα πρόσωπα, εννέα παλιά, ανακατατάξεις αρμοδιοτήτων κι εναλλαγές θέσεων συνθέτουν το νέο δημοτικό σχήμα στο Δήμο Πατρέων το οποίο ανακοινώθηκε χθες από τον Δήμαρχο, Κώστα Πελετίδη.

Σε ανακοίνωση της πλειοψηφούσας παράταξης αναφέρεται πως «η Λαϊκή Συσπείρωση, συνεχίζει να βρίσκεται στη Δημοτική Αρχή της Πάτρας για τρίτη συνεχόμενη θητεία, έχοντας την εμπιστοσύνη του πατραϊκού λαού.
Την εμπιστοσύνη αυτή θα την τιμήσουμε, συνεχίζοντας να παλεύουμε ενάντια στις δυσκολίες, έχοντας σταθερά ως γνώμονα όλα τα ζητήματα που αφορούν τη ζωή του εργαζόμενου, του ανέργου, της λαϊκής οικογένειας της πόλης μας, με προτεραιότητα στα παιδιά μας, που είναι το μέλλον μας.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μαζί με τον πατραϊκό λαό, ώστε να συνεχιστεί το πολύπλευρο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη σε κάθε γωνιά της Πάτρας, σε κάθε τομέα των δημοτικών υπηρεσιών. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο της Πάτρας αποτελούνταν από 405 αγωνιστές. Όλοι τους -και όχι μόνο όσοι εκλέχτηκαν-, συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θα αξιοποιηθούν με βάση την πείρα τους και τη διάθεση προσφοράς τους.
Στη σύνθεση της νέας Δημοτικής Αρχής, αξιοποιείται η εμπειρία που έχει αποκτηθεί όλα αυτά τα χρόνια και ταυτόχρονα, γίνεται αξιοποίηση νέων εκλεγμένων».

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ

Στη νέα δημοτική Αρχή αναλαμβάνουν καθήκοντα τρία νέα πρόσωπα και συγκεκριμένα, ο Αποστόλης Αγγελής που αναλαμβάνει τον Πολιτισμό μετά την κατάργηση του Πολιτιστικού Οργανισμού, η Ρένα Γκέστα που θα είναι άμισθη αντιδήμαρχος και η Κατερίνα Σίμου ως αντιδήμαρχος Παιδείας, ρόλος που αφαιρέθηκε από τον Τάκη Πετρόπουλο, ο οποίος διατηρείται στο νέο δημοτικό σχήμα, αλλά με αρμοδιότητες που αφορούν τον αθλητισμό και το πράσινο. Αντίστοιχα, δεν θα είναι ενεργό μέλος της δημοτικής Αρχής, ο πρώην αντιδήμαρχος, Νίκος Ασπράγκαθος, ενώ «αλλαγή» ρόλων επεφύλαξε ο Δήμαρχος για τον Παναγιώτη Μελά και τον Χρήστο Κορδά, με τον δεύτερο να αναλαμβάνει τη θέση του πρώτου ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και τον δεύτερο να παίρνει θέση αντιδημάρχου. Σταθεροί παραμένουν οι Μιχάλης Αναστασίου, Βαγγέλης Κατσακούλης, Τάκης Πετρόπουλος, Διονύσης Πλέσσας, Βίβιαν Σαμούρη και Αναστασία Τογιοπούλου, ενώ ο Θόδωρος Τουλγαρίδης διατηρεί τις αρμοδιότητες του, ωστόσο ως αντιδήμαρχος, καθώς καταργήθηκε ο Κοινωνικός Οργανισμός.

Ροή ειδήσεων

Advertisement