Connect with us

Παναχαϊκή

Σε αναμονή για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν λάβει γενναιόδωρη πρόταση από την ΠΑΕ

Published

on

 

Τρενάρουν… προς το παρόν να δώσουν κάποια απάντηση οι παίκτες που έχουν δεχτεί πρόταση από την Παναχαϊκή

 

Δεν είναι και εύκολο κάποιος παίκτης με εμπειρία στην Super League 2 να επιλέξει την Παναχαϊκή η οποία δυστυχώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές το σκέφτονται, όμως τρενάρουν όσο μπορούν τους ανθρώπους της Παναχαϊκής μήπως και βρουν κάτι καλύτερο. Και το καλύτερο όπως μας ανέφερε ένας εξ αυτών δεν είναι το οικονομικό καθώς η πρόταση είναι όντως γενναιόδωρη αλλά αυτό που τον φρενάρει είναι ότι η Παναχαϊκή βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με λίγα λόγια είναι αυτό που όλοι αναφέραμε ότι η Παναχαϊκή πριν από την διακοπή των εορτών έπρεπε να πάρει οπωσδήποτε μια νίκη, κάτι που δεν κατάφερε.

Σίγουρα προσθήκες θα γίνουν αλλά αυτές όπως καταλαβαίνουμε ίσως έρθουν πιο αργά καθώς η Παναχαϊκή για τον οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή δεν είναι η πρώτη του επιλογή.

Οι άνθρωποι της κοκκινόμαυρης ομάδας ωστόσο δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να βρίσκονται σε αναμονή καθώς μιλάμε για παίκτες με εμπειρία που στην παρούσα φάση τους θέλουμε στο ρόστερ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ

Συνεχίστηκαν και χθες οι προπονήσεις με τον προπονητή της Παναχαϊκής Γιάννη Τάτση να τρέχει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές του. Να θυμίσουμε ότι οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και την Κυριακή (30/12), την Δευτέρα (1/1) θα δοθεί ρεπό και την Τρίτη ξανά στο γήπεδο για την τελική ευθεία και το πολύ σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Παναθηναϊκό Β.

Στόχος φυσικά είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης με την Παναχαϊκή δυστυχώς να μην συμβιβάζεται με κανένα άλλο αποτέλεσμα.

 SL2: Χρήματα στα ταμεία των ΠΑΕ

Το Action 24 τακτοποίησε την πρώτη δόση προς τις ΠΑΕ της Super League 2. Οι ομάδες της Super League 2 πήραν οικονομική ανάσα καθώς μπήκαν στα ταμεία τους 17.500 ευρώ από την πρώτη δόση των τηλεοπτικών.

Η δεύτερη δόση αναμένεται να καταβληθεί στις ομάδες τον Φεβρουάριο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement