Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Ξεκούραση τέλος

Published

on

 

Άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις για να προετοιμαστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας

 

Διακοπές των εορτών τελείωσαν για τους παίκτες της Παναχαϊκής καθώς χθες άπαντες επέστρεψαν στις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Γιάννη Τάτση.

Όσο ξεκουράστηκαν, ξεκουράστηκαν οι κοκκινόμαυροι και ήδη έπεσαν στα βαθιά… με τον έμπειρο τεχνικό και το επιτελείο του να τρέχει για τα καλά τους ποδοσφαιριστές. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 31 του μήνα και θα πάρουν ρεπό μόνο την Δευτέρα (1/1) και στην συνέχεια ξανά στα βάσανα καθώς πρέπει ο δεύτερος γύρος να είναι εντελώς διαφορετικός σε ό,τι αφορά την συγκομιδή των βαθμών αν θέλουν να παραμείνει η ομάδα στην Super League 2. Οι μόνοι που απουσίαζαν ήταν ο τραυματίας Ιατρούδης και ο Αποστολόπουλος.

Παίζεται όλη η χρονιά σε τρία ματς

Παιχνίδια-φωτιά έρχονται για τους παίκτες της Παναχαϊκής αλλά και για τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Τάτση αρχής γενομένης από το νέο έτος και συγκεκριμένα την Δευτέρα (8/1) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό Β στην Λιβαδειά όπου οι κοκκινόμαυροι πρέπει πάση θυσία να κάνουν σεφτέ.

Αμέσως μετά έρχεται το επίσης σημαντικό παιχνίδι στην Αγυιά με αντίπαλο τον Γιούχτα, και στην συνέχεια παίρνει σειρά το Αιγάλεω.

Μια τριάδα παιχνιδιών που αν μη τι άλλο αποτελούν τελικούς όπου το συγκρότημα του Γιάννη Τάτση πρέπει να αποκομίσει αν όχι 9 βαθμούς, δηλαδή όσους δεν πήρε σε έναν ολόκληρο γύρο, τουλάχιστον 7, δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Να θυμίσουμε ότι η Παναχαϊκή αρχικό στόχο έχει να βάλει μια ομάδα από κάτω η οποία υποβιβάζεται απευθείας και εν συνεχεία να μαζέψει στους αγώνες μπαράζ παραμονής ακόμα τρεις.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό φύλλο ο Γιάννης Τάτσης περιμένει απαντήσεις έμπειρων αλλά και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να ενταχθούν στο ρόστερ και να βοηθήσουν μαζί με τους υπόλοιπους κοκκινόμαυρους την Παναχαϊκή να παραμείνει στην Super League 2.

ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Στην Αμερική βρίσκεται από  προχθές ο άνθρωπος που έχει αναλάβει τα πάντα στην Παναχαϊκή, Πέτρος Σταθάκης. Ο ίδιος μετέβη στις ΗΠΑ για προσωπικούς λόγους και συγκεκριμένα για να δει τα μέλη της οικογένειάς του που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.

Με τους επενδυτές δεν θα βρεθεί καθόλου στο διάστημα που θα παραμείνει εκεί καθώς διαμένουν αρκετά μακριά. Εξάλλου οι Αμερικανοί επενδυτές θα έρθουν στην Πάτρα τον Ιανουάριο για να ενταχθούν και επίσημα στο Δ.Σ. της κοκκινόμαυρης ομάδας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement