Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αλισβερίσι κοκαΐνης- Διακινητής ναρκωτικών και αγοραστής έπεσαν στα δίχτυα της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας

Τον «τσάκωσαν» με 234 γραμμάρια και με ζυγαριά ακριβείας

Published

on

 

«Χρυσές» δουλειές φέρεται να έκανε ένας άνδρας – ιδιοκτήτης καταστήματος, ο οποίος κατηγορείται από την Αστυνομία ότι «έσπρωχνε» κοκαΐνη στην αγορά.

Το ραντεβού που δόθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε συνοικία της Πάτρας «έκαψε» τόσο τον διακινητή όσο και τον αγοραστή της σκόνης του θανάτου.

Η συνάντηση είχε απρόσμενη για τους ίδιους τροπή καθώς τούς είχαν στήσει καρτέρι οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, οι οποίοι εκτός από τις δύο συλλήψεις κατέσχεσαν 234 γραμμάρια κοκαΐνης, 1.250 ευρώ και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, «το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την  διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών ανέρχεται μέχρι το χρηματικό ποσό των 28.152 ευρώ».

Οι συλλήψεις έγιναν, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέλαβαν τον Έλληνα σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και έναν αλλοδαπό αντίστοιχα για αγορά ναρκωτικών ουσιών.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Η ΦΥΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΕΣ

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες, εντόπισαν τον αλλοδαπό άνδρα να μεταβαίνει με μοτοσικλέτα, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συναντήθηκε με τον διακινητή, προέβησαν σε αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών και στη συνέχεια αποχώρησαν κινούμενοι με μοτοσικλέτες. Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν και συνέλαβαν τους δυο κατηγορούμενους και σε σωματικούς ελέγχους που τους ενήργησαν, βρήκαν στην κατοχή του διακινητή και κατέσχεσαν 505 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ στην κατοχή του αγοραστή βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 0,6 γραμμάρια κοκαΐνης και ένα κινητό τηλέφωνο».

ΚΑΒΑΤΖΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «σε έρευνες σε κατάστημα του διακινητή, στην οικία και στην μοτοσικλέτα του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής: 234 γραμμάρια κοκαΐνης, 745 ευρώ, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο».

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Ο Έλληνας που κατηγορείται για τη διακίνηση ναρκωτικών (ο οποίος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν) πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Ανακριτή Πατρών, ενώ ο αλλοδαπός που κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών αφέθηκε ελεύθερος και θα οριστεί σε βάρος του τακτική δικάσιμος.

Να αναφερθεί πώς από την Αστυνομία κατασχέθηκε η μοτοσικλέτα ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών, ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών.

Ροή ειδήσεων

Advertisement