Connect with us

Lifestyle

Ρούλα Κορομηλά: «Θα το προσέχω σαν ένα πανάκριβο διαμάντι»

Published

on

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχθηκαν στο «Σπίτι με το MEGA» τον Άγγελο και τον Στέλιο Διονυσίου, σε μια βραδιά με διαχρονικές επιτυχίες, χορό και καλεσμένους που ξέρουν να διασκεδάζουν.

Ένας από τους καλεσμένους της εκπομπής, ο Σπύρος Λάμπρου χάρισε ένα ξεχωριστό δώρο στην παρουσιάστρια του Mega, που τη συγκίνησε.

Ο Σπύρος Λάμπρου είπε: «Χρόνια πολλά καλή χρονιά αγαπημένη. Έχει μια ωραία ιστορία. Πάτησε τη σκανδάλη. Είναι μία μηχανή του 1968. Την πήρα από την Καμπούλ από το Αφγανιστάν από το δικό τους κανάλι. Τότε, που ήταν ελεύθερο το Αφγανιστάν, είχαν σκεφτεί να κάνουν ένα σόου και να δώσουν λόγο στις γυναίκες. Τότε ήταν ελεύθερες, μπορούσαν να φορέσουν μίνι και δεν είχαν μπούργκες. Μετά ήρθε ο πόλεμος κι αυτή η μηχανή δεν μπόρεσε να χρησιμοποιηθεί.

Το δώρο της Ρούλας Κορομηλά

Το ξεχωριστό δώρο

Μου είπαν ότι αυτή η μηχανή θέλουμε να πάει στα χέρια ενός ανθρώπου, που θα έκανε ένα τέτοιο σόου. Μίας τέτοιας γυναίκας και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι άλλη. Το κρατούσα και έλεγα ότι κάποια στιγμή πρέπει να πάει σε έναν άνθρωπο, που αντικατοπτρίζει το συγκεκριμένο κομμάτι. Η Ρούλα Κορομηλά είναι πραγματικά ο άνθρωπος που ο συγκεκριμένος Αφγανός θα ήθελε να έρθει στα χέρια της. Ήθελαν να κάνουν ένα σόου με γυναίκες, δεν τους επέτρεψε ο πόλεμος, ήρθαν οι Ταλιμπάν, φόρεσαν τις μπούργκες. Αυτή η μηχανή μού είπε ότι είναι για να τραβά μόνο ελεύθερες γυναίκες και δώσε το σε μία γυναίκα που θα μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Εσύ έχεις κάνει τα μεγαλύτερα σόου και σε εσένα ανήκει. Την έχω 20 χρόνια».

Η Ρούλα Κορομηλά πήρε στα χέρια της το δώρο και είπε: «Τι συγκινητικό αυτό το βράδυ. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι το πιο όμορφο δώρο. Είναι συγκλονιστικό και η ιστορία που κρύβει. Θα το κρατήσω και θα το προσέχω σαν ένα πανάκριβο διαμάντι. Θα το αξιοποιήσω, αφού με βοηθήσεις και θα αφορά τις γυναίκες».

IN.GR

Ροή ειδήσεων

Advertisement