Connect with us

Events

Φεστιβάλ αγάπης-Το Φωτεινό Αστέρι διοργάνωσε ένα τριήμερο διαδραστικών εκδηλώσεων για τα παιδιά

Published

on

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο εορταστικό φεστιβάλ που διοργάνωσε το Φωτεινό Αστέρι στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος.

Ένα τριήμερο γεμάτο διαδραστικές εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά, αλλά και bazaar με χειροποίητα είδη και δώρα για τους μεγαλύτερους.

Ο Magic Tango, Σταύρος Κουτουλογένης ενθουσίασε τα παιδιά με τα ταχυδακτυλουργικά του κόλπα, ενώ η Party Mama έπαιξε, ζωγράφισε, χόρεψε και έβαψε τους μικρούς της φίλους, ενώ ο Αι Βασίλης έδωσε τη δική του ξεχωριστή, εορταστική νότα.

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η «ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΓΑΠΗΣ»

Το να λες συμπαραστέκομαι στα λόγια είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να είσαι έμπρακτα στον διπλανό́ σου, πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για παιδιά, στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε τα αυτονόητα για κάποιους ανθρώπους γίνονται ζητούμενα για κάποιους άλλους. Κάποιες φορές το ελάχιστο ενδιαφέρον για εκείνο το παιδί που δεν έχει κολατσιό να πάρει στο διάλειμμά, που βλέπει τα παιχνίδια των άλλων παιδιών και τα κρυφοκοιτάζει την ώρα που παίζουν, εκεί που το φαγητό αποκτά πολύτιμη αξία και υπεραξία, οφείλουμε να απλώνουμε το χέρι μας για βοήθεια και στήριξη. Στο «Φωτεινό Αστέρι» και στην «Κουζίνα Αγάπης» έχουν μάθει πως είναι να χαίρεται η ψυχή του κάθε ανθρώπου όταν μπαίνει το πραγματικό́ πνεύμα των Χριστουγέννων, μέσα στην καρδιά του με την προσφορά.

Καιρός λοιπόν ο καθένας από εμάς να προσφέρει, στα παιδιά εκείνα που το έχουν αληθινή ανάγκη, με περίσσευμα ψυχής από το υστέρημά του.

Ακόμα προλαβαίνετε οι γιορτές δεν τέλειωσαν, το «Φωτεινό Αστέρι» και η «Κουζίνα

Αγάπης» σας περιμένουν να γίνετε εσείς ο Άγιος Βασίλης στην ψυχή του κάθε παιδιού!

Ροή ειδήσεων

Advertisement