Connect with us

Παναχαϊκή

2024: Άλλο ένα κρίσιμο έτος για την Παναχαϊκή

Published

on

Το νέο έτος ξημέρωσε,  με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα να βρίσκεται ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία της, στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, αγνοώντας τη νίκη μετά από 13 αγώνες.

Τα τραγικά λάθη της διοίκησης το 2023, έχουν φέρει την Παναχαϊκή να μάχεται για την παραμονή της στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι εναντίον της.

Οι μέτοχοι αλλά και οι κατά καιρούς διαχειριστές της ΠΑΕ, υπέπεσαν σε σωρεία λαθών, τα οποία ακολουθούν το σύλλογο στην φετινή αγωνιστική του πορεία.

Από τις προσφυγές και τις διογκωμένες οφειλές της περσινής σεζόν, οι οποίες τακτοποιήθηκαν μεν, αλλά στέρησαν έμπειρους παίκτες που ήταν στο ρόστερ, αλλά και την ποιοτική ενίσχυση στην θερινή μεταγραφική περίοδο, στο τραγικό στήσιμο της ομάδας με ποδοσφαιριστές αμφιβόλου αξίας και προελεύσεως και έναν «ηθοποιό» προπονητή που με το ανεκδιήγητο κοουτσάρισμά του, παρουσίασε την χειρότερη Παναχαϊκή της τελευταίας εικοσαετίας.

Με τους φιλάθλους να έχουν κουραστεί από τις συνεχείς διοικητικές αναταραχές που επηρεάζουν την αγωνιστική εικόνα του συλλόγου, η προσέλευση του κόσμου δεν ξεπερνά τα 500 άτομα και η λαοφιλής Παναχαϊκή, έχει χάσει δύο γενιές οπαδών, που προτιμούν πια τις ομάδες του ΠΟΚ.

Ωστόσο οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως όσοι παραβρίσκονται στην Αγυιά, παρότι λίγοι αριθμητικά,  μπροστά στο μεγαλείο και την ιστορία της ομάδας αλλά και τον πληθυσμό της τρίτης πόλης της Ελλάδος, στηρίζουν με όλες τους δυνάμεις τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Η έλευση του Γιάννη Τάτση μετέτρεψε την καμένη γη του Φραντζιόζα σε έδαφος που μπορεί να παραχθεί ελπίδα για την επόμενη ημέρα, με βασική προϋπόθεση την μεταγραφική ενίσχυση, η οποία καθυστερεί αρκετά, με δεδομένο ότι τις πρώτες αγωνιστικές του νέου έτους, θα κριθούν πολλά.

Όσο όμως δεν έρχονται οι πολυπόθητες μεταγραφές, την ώρα που οι αντίπαλοι της Παναχαϊκής ενισχύονται ουσιαστικά, τόσο πιο θολό μοιάζει το τοπίο για την πορεία της στο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζουμε πως η τελευταία θέση στην οποία βρίσκεται τώρα η πατρινή ομάδα, οδηγεί απευθείας στη Γ’ Εθνική, κάτι που απεύχονται άπαντες…

Ροή ειδήσεων

Advertisement