Connect with us

Παναχαϊκή

Επιστροφή στη δράση για τους κοκκινόμαυρους

Published

on

 

Οι παίκτες ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει Παναθηναϊκού Β, αγώνας που θα γίνει στο «Απ. Νικολαΐδης»

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Επιστροφή στη δράση για τους παίκτες της Παναχαϊκής, καθώς την ερχόμενη Δευτέρα επαναρχίζει ουσιαστικά το πρωτάθλημα, με την κοκκινόμαυρη ομάδα να φιλοξενείται (15:00) στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό Β για την 13η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2.

Ένας αγώνας που θεωρείται παιχνίδι «επιβίωσης» για την Παναχαϊκή, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έξι βαθμούς, με τους πράσινους να έχουν τέσσερις παραπάνω οπότε από μόνο του αυτό το παιχνίδι θεωρείται ντέρμπι.

ΝΑ «ΚΛΕΨΕΙ» ΒΑΘΜΟ Ή ΒΑΘΜΟΥΣ

Εάν καταφέρει και «κλέψει» βαθμό ή στην προκειμένη περίπτωση τρίποντο, μέσα στην Λεωφόρο η Παναχαϊκή θα… πανηγυρίζει, καθώς θα είναι το πρώτο της νέας χρονιάς μιας και προέρχεται από έξι ισοπαλίες, αλλά και έξι ήττες σε 12 αγώνες πρωταθλήματος.

ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ

Ο προπονητής της κοκκινόμαυρης ομάδας Γιάννης Τάτσης έχει αλλάξει το αγωνιστικό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών, ωστόσο για να μπορέσει να σώσει την παρτίδα θα πρέπει να έρθει και η νίκη την οποία μπορεί να βρει στο παιχνίδι που έρχεται, καθώς οι πράσινοι δεν είναι φόβητρο, αλλά ένας αντίπαλος που έχει αδύνατα σημεία και εκεί πιθανώς θα… χτυπήσει ο τεχνικός της κοκκινόμαυρης ομάδας.

ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ, ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

Σε ό,τι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση που έχει ζητήσει ο Ηπειρώτης στην καταγωγή τεχνικός, έχουν κινηθεί οι της κοκκινόμαυρης ομάδας, ήρθε ο Προύντζος από τον Αστέρα Τρίπολης κι αναμένεται να αφιχθούν κι άλλοι, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, που έρχονται από την μεσσηνιακή πρωτεύουσα, ο Νίκος Μπαξεβάνος έλυσε το συμβόλαιό του με την Καλαμάτα και υπογράφει στην Παναχαϊκή, ενώ θα αποχωρήσουν οι Γκανσιέρ και ο Αποστολόπουλος. Χθες στο μεταξύ, οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις με το μυαλό όλων να είναι στραμμένο στον αγώνα της προσεχούς Δευτέρας και σήμερα αυτές θα συνεχιστούν στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Β

Η διοργανώτρια αρχή της Super League 2 ανακοίνωσε χθες το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με το παιχνίδι Παναθηναϊκός Β-Παναχαϊκή να ορίζεται για την προσεχή Δευτέρα (8/1, 15:00) στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής: 6/1: Ολυμπιακός Β-Athens Kallithea FC (13.30, Ρέντη). 7/1: Γιούχτας-Καλαμάτα (14:30, Βουζουνεράκειο). Ιωνικός-Ηλιούπολη (15.00, Νίκαιας). Τηλυκράτης-Χανιά (15.00, Λευκάδας). Αιγάλεω-Διαγόρας (15.00, «Στ. Μαυροθαλασσίτης»). 8/1: Παναθηναϊκός Β-Παναχαϊκή (15.00, «Απ. Νικολαΐδης»).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement