Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Δημοτική Αρχή στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Θεοφανείων

Published

on

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Φώτων παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη.

Αρχικά παρέστησαν στην δοξολογία στον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας και στη συνέχεια στο μόλο της Αγίου Νικολάου όπου έγινε η ρίψη του Σταυρού.

ΣΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ

Στην τελετή που έγινε στην Άνω Πόλη, στον Ι.Ν. Παντοκράτορος και στη συνέχεια στη Δεξαμενή, τη Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης και Δημοτικής Κατάστασης, Οικονομικών, Διαχείρισης Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας, Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π), Νομικής Υπηρεσίας και Εσωτερικού Ελέγχου, Διονύσης Πλέσσας, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, Ανδρέας Παπανικήτας και Διονύσης Κλάδης αντίστοιχα.

ΣΤΟ ΝΟΠ

Στην τελετή που θα γίνει (12.30μμ) στο Κλειστό Κολυμβητήριο του ΝΟΠ και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου, που θα ακολουθήσει, τη Δημοτική Αρχή θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος.

ΣΤΑ ΡΟΪΤΙΚΑ

Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού – Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης και Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου, εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή στην τελετή που έγινε στα Ροΐτικα. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ροϊτίκων Αργύρης Φιλιππόπουλος.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Ροή ειδήσεων

Advertisement