Connect with us

Ελλάδα

Καιρός: Κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας τη Δευτέρα – Οι περιοχές

Published

on

Κλειστά, λόγω κακοκαιρίας, θα παραμείνουν τη Δευτέρα 08 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία (και πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) στη Ζάκυνθο, καθώς και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, με απόφαση του νησιού Γεωργίου Στασινόπουλου.

Έντονα καιρικά φαινόμενα
Η αναστολή λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί μας τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου οι σχολικές μονάδες στο σύνολο τους να ελεγχθούν για τυχόν φθορές.

Η ανακοίνωση του Δήμου
«Κλειστές θα παραμείνουν την Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 2024 όλες οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί με απόφαση του Δημάρχου Ζακύνθου κ. Γεωργίου Στασινόπουλου.

Η αναστολή λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους εξαιτίας έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στο νησί μας τα τελευταία 24ωρα, προκειμένου οι σχολικές μονάδες στο σύνολο τους να ελεγχθούν για τυχόν φθορές».

Έρχεται ισχυρός παγετός, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Εν τω μεταξύ, νέα επιδείνωση του καιρού, με κακοκαιρία που θα ξεσπάσει σε δύο κύματα, έρχεται τα επόμενα 24ωρα, με χιόνια να έρχονται και στην Αττική.

Δύο κύματα ψύχους από την Ουκρανία αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στη χώρα μας από την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Παρασκευή (12.01.23), με τον Γιώργο Τσατραφύλλια να προβλέπει ισχυρό παγετό, πτώση της θερμοκρασίας έως και 8 βαθμούς Κελσίου και χιόνια ακόμη και στην Αττική.

Ροή ειδήσεων

Advertisement