Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Γιάννης Ρούπας: Προωθεί «ατζέντα» στον Εμπορικό με προτάσεις και για το Καρναβάλι

Published

on

Η παράταξη «Εμπορική Ανανέωση» με ανακοίνωσή της χθες ζητά να «αφύπνιση στο Προεδρείο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας» με πιο ενεργό ρόλο για θέματα που αφορούν στην τόνωση του εμπορίου, ιδιαίτερα κατά την επικείμενη περίοδο της Αποκριάς.

«Τα τελευταία χρόνια, παρά την αυξημένη κίνηση την περίοδο των Αποκριών, το εμπόριο παραμένει ‘παρατηρητή’. Ήρθε η ώρα οι επιχειρήσεις μας να πάρουν το μερίδιο που μας αναλογεί από τον θεσμό που καθιστά την πόλη μας κορυφαίο ταξιδιωτικό προορισμό» αναφέρει το μέλος της παράταξης Γιάννης Ρούπας ζητώντας να καθοριστεί συγκεκριμένη «ατζέντα» με δράσεις για την στήριξη του τοπικού εμπορίου την συγκεκριμένη περίοδο .

Η παράταξη προτείνει:
-Συνεργασία με φορείς (Περιφέρεια, Δήμο, ΣΚΕΑΝΑ, Σύλλογο Ξενοδόχων κλπ) για την ανάδειξη των Πατρινών επιχειρήσεων μέσω του μεγαλύτερου πολιτιστικού γεγονότος της πόλης μας.
-Καθιέρωση διευρυμένου ωραρίου τα δυο τελευταία Σάββατα του καρναβαλιού.
-Πεζοδρόμηση των κεντρικών δρόμων της πόλης μας τις ημέρες με υψηλή επισκεψιμότητα.
-Εξειδίκευση προωθητικών ενεργειών για τους καταναλωτές που θα προβούν σε αγορές κατά την καρναβαλική περίοδο.
-Συνεργασία με το αστικό και υπεραστικό ΚΤΕΛ για δωρεάν μεταφορά επισκεπτών από τους κοντινούς δήμους κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων .
«Θα παραμερίσουμε το γεγονός ότι ο Εμπορικός Σύλλογος το έτος που πέρασε δεν κατάφερε να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο στον εμπορικό κόσμο της Πάτρας. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει ενωμένους, προσηλωμένους στο κοινό μας στόχο, την στήριξη του Πατρινού Εμπορίου» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement