Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας: Ανακοινώθηκε το ωράριο της Μ. Εβδομάδας

Published

on

Ανοιχτά θα μείνουν τα καταστήματα την Κυριακή των Βαΐων 28-4-2024 ώρες 11.00 –18.00 όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας. Το ωράριο που προτείνεται για την Μεγάλη Δευτέρα, Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη ‘σπαστό’ 9.00 – 14.00 το μεσημέρι και 17.30 – 21.00 το βράδυ.

Στις 2/5 Μ. Πέμπτη το ωράριο είναι συνεχές από 9.00 – 21.00, τη Μ. Παρασκευή επίσης συνεχώς από 13.00 – 19.00 και το Μ. Σάββατο συνεχές ώρες 10.00 – 15.00
Κλειστά τα καταστήματα την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Ειδικά την Μεγάλη Παρασκευή 3/5/2024, απαγορεύεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων καθώς και η απασχόληση των υπαλλήλων πριν τις 13.00.
«EΡΧΕΤΑΙ» ΤΟ «ΚΑΛΑΘΙ»
Υπό εξέταση βρίσκεται το «Καλάθι του Νονού» για το φετινό Πάσχα στα καταστήματα παιχνιδιών ι στα πρότυπα του «καλαθιού του Άη Βασίλη» που είχε τεθεί σε ισχύ την περίοδο των Χριστουγέννων.
Το «Καλάθι του Νονού» θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια. Σύμφωνα με στελέχη του Υπουργείου Ανάπτυξης δεν θα αποτελεί βασικό καλάθι ενώ σε σχέση με πέρυσι οι τιμές σε αρκετά είδη έχουν μειωθεί. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για το εάν θα ισχύσει ή όχι φέτος.
Σε ότι αφορά στο «Καλάθι του Πάσχα» στα Σούπερ Μάρκετ, θα ξεκινήσει από την Τετάρτη πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή την Τετάρτη 24 Απριλίου. Θα περιλαμβάνει τα προϊόντα που υπήρχαν και πέρυσι που είναι βασικά προϊόντα για τους καταναλωτές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement