Connect with us

Συνεργασίες

 8η Εθελοντική Αιμοδοσία στον ΟΚΑΑ Α.Ε.: “Αν δε δώσω εγώ αίμα, ποιος θα δώσει;”

Published

on

 

 

Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας ΟΚΑΑ Α.Ε., προσπαθώντας να κινητοποιήσει τους εργαζόμενους, τους εμπόρους και τους συναλλασσόμενους στα Οργανικά Σύνολα ευθύνης του και γενικώς την κοινωνία, συνεχίζει την δράση εθελοντικής αιμοδοσίας που εδώ και τέσσερα χρόνια ξεκίνησε η Διοίκηση του Οργανισμού και επαναλαμβάνεται 2 φορές το έτος, σε συνεργασία με όλους όσους εργάζονται ή συναλλάσσονται στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που βρίσκονται στην κορύφωση τους, εποχιακές ιώσεις και γρίπη, γίνεται αντιληπτή σε όλους η αναγκαιότητα της.

Έτσι την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), από τις 10:00 έως τις 15:00, η 8η Εθελοντική Αιμοδοσία, κατά την οποία συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός φιαλών αίματος, που θα αποτελέσουν το «φιλί ζωής» για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. 

Η Διοίκηση του ΟΚΑΑ συγχαίρει από καρδιάς όλους για την σημαντική συμμετοχή, ώστε για 8η  φορά, με την συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία του ΟΚΑΑ, ανέλαβαν την “προσωπική τους ευθύνη”!

Γιατί όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, κ. Απόστολος Αποστολάκος, όλοι μαζί, διαθέτοντας μόλις πέντε λεπτά από τον χρόνο μας, μπορούμε να συμβάλλουμε στην ουσιαστική αντιμετώπιση του προβλήματος, προσφέροντας στους συνανθρώπους μας το πιο πολύτιμο δώρο, που όλοι μπορεί να χρειαστούμε. “Μία φιάλη αίματος”. Μικρές, συμβολικής σημασίας, καθημερινές πράξεις, τεράστιας αξίας για την ανθρώπινη ζωή και την κοινωνία από τον ΟΚΑΑ Α.Ε..   

#ΟΚΑΑ_μία_εταιρία_του_Υπερταμείου #8η_Εθελοντική_Αιμοδοσία

Ροή ειδήσεων

Advertisement