Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

T’ Aγιαντωνιού η έναρξη του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού

Δείτε την επίσημη αφίσα του Παιχνιδιού

Published

on

Το 59ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού «κυκλώνει» την πόλη με την πρώτη πλοήγηση ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, στις 17/1, ημέρα που παραδοσιακά ξεκινάει το Πατρινό Καρναβάλι. 

Το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού αποτελεί διαχρονικά την ψυχή του Πατρινού Καρναβαλιού, με κυρίαρχα στοιχεία το σασπένς, την ευφυΐα, την τύχη, τις γνώσεις, την πονηριά, την ευρηματικότητα, τη δημιουργία, την ταχύτητα και τη συνεργασία.

Η διοργάνωση του Παιχνιδιού επιστρέφει φέτος στα πληρώματα. Έτσι την Οργανωτική Ομάδα του Παιχνιδιού απαρτίζουν τα μέλη του πληρώματος 17, μετά από πρόσκληση της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, προκειμένου να αναδειχθεί η μοναδικότητα του θεσμού υπάρχει ένα σημείο αναφοράς ως γενική θεματολογία. «Μη μου τους κύκλους τάραττε» η φετινή «ομπρέλα» του παιχνιδιού κι ο 59ος Κρυμμένος Θησαυρός θα κινηθεί… κυκλικά, γύρω από τους άξονες της εξωστρέφειας, της συμμετοχής και της συνέχειας.

H αφίσα του 59ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, δημιουργία του Αλέξη Σακελλαρόπουλου, τονίζει τις καρναβαλικές διαδρομές. Σαν φωτεινή «πίστα» άλλης εποχής, κυκλώνει την πόλη και σηματοδοτεί τα σκαμπανεβάσματα, το «τρέξιμο» και τη συνέχεια του παιχνιδιού. Μικρά καρναβαλάκια, αλλά και αινιγματικά στοιχεία κρύβονται στις καμπύλες της διαδρομής, χαράσσοντας τη δική τους πορεία ως άλλοι κυνηγοί του θησαυρού. 

Το πρόγραμμα των δράσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη του Παιχνιδιού και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου με την Εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού και την παράδοση της σακούλας από τα πληρώματα. Οι ενημερώσεις των πληρωμάτων που θα συμμετάσχουν θα γίνονται από το επίσημο site της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας και τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα social media.

 

Email: [email protected]

Website: www.carnivalpatras.gr/krymmenos2024

Facebook: Κρυμμένος Θησαυρός – Πατρινό Καρναβάλι

Instagram: krymmenosthisavros

Tik tok: krymmenos.thisavros

Youtube: Krymmenos Thisavros 

 

Καλό Κυνήγι!

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement