Δευτέρα 15 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ημαθία: «Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι» – Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους μηνύει την 37χρονη και τους γονείς της

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης και παραπλάνηση για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο Μακρυχώρι Ημαθίας, καταγγέλει ο πατέρας του.

Σύμφωνα με το Thesstoday, ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.
Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης μητέρας, των γονιών της και άλλων συγγενών, με τις κατηγορίες της εξύβρισης και της απειλής, αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους.

Ακόμη, ο συνήγορος του πατέρα κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς, όπως υποστηρίζει, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάστασή της, αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι όλοι συνένοχοι, ο παππούς… Αυτό, δεν έχω λόγια… Σαν παιδιά μου είχα και τα δυο κοριτσάκια της… Ρωτήστε όλους στο χωριό» ήταν τα λόγια του πατέρα του 6 μηνών βρέφους που πέθανε από τη βίαιη συμπεριφορά της μητέρας του.

Μήνυση στην 37χρονη, τους γομείς τς και σε συγγενείς

 

Νωρίτερα, μήνυση κατά πολλών προσώπων κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του, Στέλιου Σούρλα, ο πατέρας του βρέφους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement