Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Όχι άλλη ισοπαλία

Published

on

 

Η Παναχαϊκή αναζητά σήμερα (3μ.μ.) την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στον Γιούχτα για να ελπίζει… – Στην διάθεση του Τάτση οι Ζαμόρα, Γαϊτανίδης, ανακοινώθηκε ο Μπόονεν

 

Ήρθε η μεγάλη στιγμή με την Παναχαϊκή να ψάχνει σήμερα (3μ.μ.) την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 για την 14η αγωνιστική απέναντι στον Γιούχτα.

Καλές οι προσθήκες όμως χωρίς νίκη σήμερα και με θετικό αποτέλεσμα του Τηλυκράτη στην Ηλιούπολη είναι υποψήφια για τον υποβιβασμό.

Ακόμα και αν ο Τηλυκράτης δεν απομακρυνθεί αρκετά από τους κοκκινόμαυρους αν δεν καταφέρουν σήμερα να πάρουν επιτέλους τη νίκη τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια.

Το θετικό για τον Γιάννη Τάτση είναι ότι θα έχει στην διάθεσή του σχεδόν όλα τα νέα αποκτήματα. Μπαξεβάνος, Προύντζος, Γαϊτανίδης αλλά και Ζαμόρα βρίσκονται κανονικά στην αποστολή της ομάδας ενώ εκτός έμεινε ο Μπόονεν του οποίου το δελτίο μέχρι χθες δεν ήταν έτοιμο ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του από την ΠΑΕ

 

ΜΕ 22 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης της Παναχαϊκή ο Γιάννης Τάτσης ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. Μέσα σε αυτή είναι και τα νέα αποκτήματα Ζαμόρα και Γαϊτανίδης αλλά και ο Μούλντερ που επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Μικές Μ., Καραγιάννης, Λιοφάγος, Μπάρετ, Νάστος, Μασούρας, Μπαξεβάνος, Προύτζος, Πατρινός, Ζαμόρα, Τραορέ, Χριστόπουλος, Γαϊτανίδης, Ολιβέιρα, Μπετοσβίλι, Αλίμπε, Πετράτος, Κυρσανίδης, Ζέκοφ, Τόσκα, Μούλντερ.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Γιούχτα. Βοηθούς θα έχει τους Αλέξανδρο Δημήτριο Σταυρόγλου (Αθήνας), Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Φώτιος Ντάουλας (Δυτικής Αττικής). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Χαράλαμπος Μοιραδωράκης (Πειραιά).

Στα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας θα τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές:

(15:00): Ηλιούπολη-Τηλυκράτης: Ρούτσης (Κορίνθου).

(15/1, 16:30): Ιωνικός-Ολυμπιακός Β: Μανδαλενάκης (Ηρακλείου).

 

 

SL2: Λυτρώθηκε στο 98’ η Καλαμάτα

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα η Καλαμάτα κατάφερε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 98’ με γκολ του Γρίβα να πάρει τη νίκη απέναντι στο αξιόμαχο Αιγάλεω.

Η Καλλιθέα νίκησε εύκολα με 3-0 τον ΠΑΟ Β ενώ τα Χανιά συνέτριψαν με 4-0 το Διαγόρα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement