Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σπ. Τσιρώνης (βουλευτής ΝΙΚΗΣ): “Άγνοια ή κρυφή ατζέντα;”

Published

on

Ο Σπυρίδων Τσιρώνης, Βουλευτής Αχαΐας του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος ΝΙΚΗ εξέδωσε ανακοίνωση ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών.

Ειδικότερα αναφέρει: “Την Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024, παρακολουθήσαμε τον κ. Παύλο Μαρινάκη, να εμφανίζεται περισσότερο ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, παρά ως Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και να δηλώνει ότι η ομοφυλοφιλία δεν είναι αμάρτημα και πως όσοι διατυπώνουν τέτοιες απόψεις δεν εκπροσωπούν ούτε τους πιστούς, ούτε την Εκκλησία συνολικά. Επειδή σύμφωνα με τον Άγιο Γρηγόριο τον Παλαμά ένα είδος αθεΐας είναι το να σιωπά κανείς, όταν η διδασκαλία της Εκκλησίας μας διαστρέφεται και βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα, αν και αποφεύγω να ομιλώ θεολογικά από τη θέση του Βουλευτή, θεωρώ καθήκον μου ως Ορθόδοξος Χριστιανός, να σχολιάσω τις κακόδοξες δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου.
Είναι μια δήλωση που προσβάλλει με ιταμό τρόπο τα αισθήματα και τα πιστεύω του Ελληνικού Λαού. Ο Λαός μας έχει ταυτότητα, κύριο στοιχείο της οποίας είναι η Ορθόδοξη Πίστη. Αυτή η Πίστη εκφράζεται στα θεόπνευστα βιβλία της Αγίας Γραφής και στα συγγράμματα των Αγίων Πατέρων της Εκκλησίας μας, όπου με ξεκάθαρο τρόπο διδάσκεται ότι η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τρία χωρία της Καινής Διαθήκης: Προς Ρωμαίους α΄ 18-32, Α’ Προς Κορινθίους στ’ 9-20, Α’ Προς Τιμόθεον α’ 7-10.
Φαίνεται ότι οι άνθρωποι της Κυβέρνησης ή δεν γνωρίζουν ποιον λαό κυβερνούν, γιατί είναι ξένοι προς αυτόν, ή γνωρίζουν πολύ καλά αλλά έχουν πρόγραμμα, το οποίο θέλουν να εφαρμόσουν, όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Μαρινάκης. Δηλαδή υπηρετούν αλλότρια σχέδια και συμφέροντα, καταστροφικά για την ελληνική κοινωνία, τα οποία προεκλογικά απέκρυψαν. Καλούμε τον Πρωθυπουργό και τα μέλη της Κυβέρνησης να πάρουν θέση για τις ανορθόδοξες δηλώσεις του κ. Π. Μαρινάκη”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement