Connect with us

Ελλάδα

Δριμύ κατηγορώ του Π. Μαρινάκη σε όσους αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση – «Ώρα να αναλάβουν τις ευθύνες τους»

Published

on

Οργισμένη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου με αφορμή δημοσίευμα του κυριακάτικου Τύπου. Ο Παύλος Μαρινάκης εξαπολύει επίθεση στα «γνωστά αδίστακτα ‘’πιστόλια’’» που «φτάνουν στο ακραία χυδαίο και συκοφαντικό ‘’αφήγημα’’ αμφισβήτησης ακόμη και των αποτελεσμάτων των εκλογών» και σε αυστηρό τόνο υποστηρίζει: «Δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή σε επαγγελματίες λασπολόγους, πολιτικάντηδες, ανώνυμους ‘’κουκουλοφόρους’’ του διαδικτύου, να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει ταυτόχρονα ότι «πιθανόν το κάνουν προεξοφλώντας αυτό που έρχεται, μια νέα εκλογική ήττα δηλαδή», τονίζει ότι «δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν ακόμη και αυτή καθαυτή την πεμπτουσία της Δημοκρατίας» και καταλήγει: «Δεν θα αφήσουμε (…) να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη
«Στην πολιτική υπάρχει η αντιπαράθεση με επιχειρήματα, ακόμη και σκληρά. Άλλο, όμως, η αντιπαράθεση, άλλο η χυδαιότητα.

Σε αυριανό δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, τα γνωστά αδίστακτα «πιστόλια» φτάνουν στο ακραία χυδαίο και συκοφαντικό «αφήγημα» αμφισβήτησης ακόμη και των αποτελεσμάτων των εκλογών.

Με τερατώδη ψεύδη και συκοφαντίες οι δήθεν κήνσορες ξεπερνούν και τον χειρότερο εαυτό τους. Όσοι δεν σεβάστηκαν ποτέ την λαϊκή ετυμηγορία που έδωσε καθαρή εντολή στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη για δεύτερη συνεχόμενη τετραετία, δεν διστάζουν να επιχειρήσουν να αμαυρώσουν ακόμη και αυτή καθαυτή την πεμπτουσία της Δημοκρατίας.

Πιθανόν το κάνουν προεξοφλώντας αυτό που έρχεται, μια νέα εκλογική ήττα δηλαδή. Αλλά αυτό αφορά εκείνους και το κοινό τους. Αυτό που αφορά όλους μας είναι ότι αδιαφορούν αν στην προσπάθεια να πλήξουν την Κυβέρνηση, οδηγούν στην απαξίωση της Δημοκρατίας μας.

Δεν θα αφήσουμε ούτε σπιθαμή σε επαγγελματίες λασπολόγους, πολιτικάντηδες, ανώνυμους «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, να αμφισβητήσουν την λαϊκή βούληση. Είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να τοποθετηθούν ευθέως».

Ροή ειδήσεων

Advertisement