Connect with us

Lifestyle

Η υψηλή ραπτική στα μονοπάτια της βιομηχανίας

Ένα εξαιρετικό ημερολόγιο για το 2024 με την «υπογραφή» του fashion designer Δημήτρη Στρέπκου από την Πατρινή εταιρεία μηχανημάτων «Καλλέργης»  του Αλέξανδρου Καλλέργη

Published

on

Εντυπωσιακά μοντέλα αναδεικνύουν τις υπέροχες δημιουργίες του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας Δημήτρη Στρέπκου,, με φόντο ένα τοπίο αντιθέσεων!

Φωτογραφίες που καθηλώνουν, με ρούχα υψηλής αισθητικής και φινέτσας που αναδεικνύουν εκθαμβωτικές παρουσίες συνθέτουν το ημερολόγιο για το 2024 της γνωστής εταιρείας Μηχανημάτων «Καλλέργης», ιδιοκτησίας του Πατρινού επιχειρηματία Αλέξανδρου Καλλέργη.

Η Όλγα Κοτλιδά, νικήτρια του Μy Style Rocks του 2023, «βασίλισσα του style» και μούσα του σχεδιαστή, η καινούργια παίκτρια του Μy Style Rocks Απολλεών, η περσόνα Mia Karolys και τo fashion – expensive model Κρίστυ Παππά, ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τη νέα συλλογή του fashion designer και ιδρυτή της Celebrityskin, Δημήτρη Στρέπκου, καθηλώνοντας τα βλέμματα.

Tο μακιγιάζ και τα μαλλιά επιμελήθηκε η Έλενα Ψωμά και τη φωτογράφηση έκανε ο γνωστός φωτογράφος μόδας Μιχάλης Λαυδιώτης, οι οποίοι «συνυπογράφουν» το fashion arts ημερολόγιο!

Το concept της φωτογράφησης ήταν πρωτότυπο, εντυπωσιακό και οι εικόνες «ταξιδεύουν» στις αδάμαστες ομορφιές και στην αυθεντικότητα της φύσης, αλλά και στα μονοπάτια της βιομηχανίας. «Η υψηλή ραπτική «ποζάρει» στο βιομηχανικό περιβάλλον, δίπλα στα μηχανήματα της εταιρείας Καλλέργη και στον φυσικό χώρο που εκτελούνται λατομικές εργασίες. Αυτό δημιουργεί εικόνες… κόντρα σε οτιδήποτε στυλιζαρισμένο ή συνηθισμένο, γι’ αυτό και έχει μια ξεχωριστή ομορφιά», αναφέρει στην «Γ» ο κ. Στρέπκος.

Η φωτογράφηση έγινε στα λατομεία Αράξου Θανόπουλος Α.Ε. ιδιοκτησίας της οικογένειας Θανόπουλου, όπου βρίσκεται ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός της εταιρείας Καλλέργη στο πλαίσιο της πολυετούς συνεργασίας τους.

Ο γνωστός επιχειρηματίας προσκάλεσε τον καταξιωμένο σχεδιαστή μόδας, ο οποίος έχει λάβει βραβεία και διακρίσεις στο ενεργητικό του σε Ελλάδα και εξωτερικό, σε μια σύμπραξη μοναδική και η ανταπόκριση ήταν άμεση, ενώ το αποτέλεσμα δικαιώνει το όλο εγχείρημα.

Τους δύο άνδρες άλλωστε συνδέει μια χρόνια φιλία και συνεργασία και για αυτό άλλωστε ο κ. Στρέπκος αποδέχθηκε την πρόσκληση να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Αχαΐας μετά από πολλά χρόνια καθώς ο ίδιος έχει δεσμούς με την πόλη, στην οποία δραστηριοποιείται και ο αδελφός του, σκηνοθέτης του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Χρήστος Στρέπκος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αλέξανδρος Καλλέργης με την πρωτοβουλία του αυτή ανέδειξε για μια ακόμη φορά την Πάτρα καθώς ο καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας και τα γνωστά μοντέλα κατά την παραμονή τους επισκέφθηκαν χώρους εστίασης και αναψυχής και έμειναν ενθουσιασμένοι για την φιλοξενία και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών εστίασης και διασκέδασης.

Γνωστός άλλωστε για τις πολυεπίπεδες δράσεις εξωστρέφειας ο κ. Καλλέργης βάζει για μια ακόμη φορά ψηλά τον πήχη και αναμένεται το ημερολόγιο της εταιρείας του για το 2024 να «γράψει» την δική του ιστορία!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement