Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού το …δάνεισα

Published

on

Το παιγνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού που το ονομάζει «κυνήγι θησαυρού» φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει και εμμέσως πλην σαφώς το διεκδικεί από τον Δήμο Πατρέων, ο γνωστός σκηνοθέτης Νίκος Μαστοράκης, πρώτος παρουσιαστής του παιχνιδιού εν έτει 1966.

Χθες μάλιστα έκανε μία περίεργη ανάρτηση στο διαδίκτυο στην οποία γράφει: «Και την ιδιοκτησία μου, το «Κυνήγι Θησαυρού» που είχα δωρίσει με περιοριστικούς όρους στον Δήμο Πατρέων, για το καρναβάλι του, το ξαναφέρνουμε στον Άλιμο σε πλήρη high tech μορφή αλλά με το διασκεδαστικό αποκριάτικο πνεύμα.

Πρέπει όμως να επιστήσω την προσοχή των φίλων μου στην Πάτρα ότι το «Κυνήγι Θησαυρού» που έχουν ως κόρην οφθαλμού, δεν τους το χάρισα, τους το δάνεισα με έγκριση να το χρησιμοποιούν. Να μην το ξεχνούν οι νεότερες γενιές»! Kαι στη συνέχεια αναφέρεται στο παιχνίδι που θα γίνει στον Άλιμο και που θα θυμίζει Πατρινό Καρναβάλι 1966 όταν όλοι οι καρναβαλιστές που έπαιζαν έπρεπε να χωράνε σε ένα μασκαρεμένο αυτοκίνητο.

Άγνωστο παραμένει τι θέλει να πει ο Νίκος Μαστοράκης. Και αν όντως έχει έγγραφα που πιστοποιούν πως δάνεισε το παιγνίδι στον Δήμο. Πάντως από το κείμενό του δεν φαίνεται ζήτημα διεκδίκησης της «ιδιοκτησίας», μάλλον επιθυμεί κάποια αναγνώριση από τον Δήμο. Και νομίζουμε την δικαιούται.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement