Connect with us

Στοίχημα

Για την έκτη σερί νίκη οι «πελαργοί»

Published

on

Περιορισμένες επιλογές απόψε και γι’ αυτό θα αναζητήσουμε την… τύχη μας στη δεύτερη κατηγορία Ολλανδίας, όπου διεξάγονται 5 αγώνες.

Φένλο – Ντεν Χάαγκ (21:00)

Μέτρια μέχρι στιγμής η πορεία της Φένλο στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 11η θέση, αλλά σε σχετικά μικρή απόσταση από τα πλέι οφ ανόδου, που είναι και ο ρεαλιστικός της στόχος για φέτος. Το πρόβλημα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα έγκειται στην ανασταλτική της λειτουργία. Ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται μπροστά στο κοινό της είναι ασταθής και οι παίκτες της επιρρεπείς στα λάθη, η εστία της παραβιάστηκε και στα 8 πιο πρόσφατα εντός, στα 4 από δύο φορές και πάνω.

Διαβάστε επίσης: Προγνωστικά Κόπα Άφρικα που θα σε πάνε ταμείο σήμερα!

Η Ντεν Χάαγκ διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, με 43 τέρματα έπειτα από 21 αγωνιστικές, σκοράρει δηλαδή πάνω από δύο γκολ ανά παιχνίδι, κατά μέσο όρο. Είναι σαφώς πιο ψηλά στην κατάταξη (3η) και σκοπεύει να καταλάβει μία από τις δύο πρώτες θέσεις, που δίνουν απευθείας εισιτήριο στην Eredivisie της νέας σεζόν.

Βρίσκεται σε φόρμα, από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά μετρά μόνο νίκες σε 5 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης οι «πελαργοί» διατηρούν ευνοϊκή παράδοση στο Φένλο, με επίδοση 4-1-1 στις 6 πιο πρόσφατες επισκέψεις. Τους δίνουμε μικρό προβάδισμα για θετικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement