Connect with us

Ελλάδα

Κακοκαιρία: Ποια σχολεία παραμένουν σήμερα κλειστά

Published

on

Αν και η σφοδρή κακοκαιρία έχει αρχίσει να δείχνει σημεία υποχώρησης, παραμένουν και σήμερα, Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024, κλειστά ορισμένα σχολεία για λόγους ασφάλειας των μαθητών.

Ειδικότερα, κλειστά παραμένουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, τα ΚΔΑΠ και το ΚΔΑΠ ΜΕΑ του Δήμου Φλώρινας. Αντίθετα, οι παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά.

Επιπλέον, σε αναστολή λειτουργίας λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών βρίσκονται και τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών, σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου, κ. Γιώργου Στεργίου.

Στο δήμο Εορδαίας, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ανοίγουν σήμερα στις 10.00 ενώ τα μαθήματα στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και Εσπερινά ΕΠΑΛ θα λήξουν στις 19:15. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών στο δήμο Κοζάνης, τα σχολεία Γενικής Εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων αλλά και τα σχολεία Ειδικής Αγωγής ξεκινούν τα μαθήματα στις 9.15, ύστερα από σχετική απόφαση του Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκκαλιάρη. Στα Εσπερινά Γυμνάσια, Λύκεια και ΕΠΑΛ του ίδιου δήμου, τα μαθήματα λήγουν στις 20.00. Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί λειτουργούν κανονικά.

Τέλος, ανάλογη η εικόνα και στο δήμο Καστοριάς, καθώς με απόφαση του Δημάρχου η έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία όλων των βαθμίδων έχει οριστεί για τις 10.00 ενώ για τα Εσπερινά Σχολεία έχει ανακοινωθεί η λήξη των μαθημάτων για τις 21:00. Στο δήμο Καστοριάς, λειτουργούν κανονικά οι Παιδικοί, Βρεφικοί Σταθμοί και το ΚΔΑΠ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ροή ειδήσεων

Advertisement