Connect with us

Τοπική αγορά

Στη σκηνή των «Retail Business Awards»

Published

on

Η Coffee Island ξεχώρισε στα φετινά Retail Business Awards 2023, θεσμό που τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αποσπώντας τρεις διακρίσεις. Το πρώτο βραβείο Gold στην κατηγορία Retail Franchisor of the Year, αναδεικνύει την αφοσίωση και σεβασμό της εταιρείας προς τους συνεργάτες της και αποτελεί επιβράβευση των μακροχρόνιων σχέσεων και σταθερών συνεργασιών που η ομάδα δημιουργεί με τους ανθρώπους του δικτύου της.

Παράλληλα, η ομάδα της Coffee Island επιβραβεύθηκε με Silver βραβείο στην κατηγορία Best Retailers’ Mobile Apps, για την εφαρμογή Μy Coffee Island, η οποία όχι μόνο μεταφέρει στον ψηφιακό κόσμο την αυθεντική εμπειρία Coffee Island, αλλά καινοτομεί μέσα από το σύστημα επιβράβευσης των καταναλωτών Tap Me. Πρόκειται για το πρώτο πρόγραμμα επιβράβευσης, το οποίο δεν επιστρέφει μόνο στον πελάτη αλλά και στην κοινωνία.
Τέλος, με βραβείο Bronze στην κατηγορία Retail Campaign ξεχώρισε η δημιουργική διαφημιστική της καμπάνια: «Εσύ πού θα ταξιδέψεις σήμερα;», η οποία «ταξίδεψε» τους καταναλωτές σε όλον τον κόσμο με σκοπό να γνωρίσουν τους specialty Single Estate καφέδες που προσφέρει το Espresso Bar της.
«Η ανάπτυξη αλλά πολύ περισσότερο η διατήρηση ενός δικτύου είναι αποτέλεσμα προσπάθειας που οικοδομείται πάνω σε μακροχρόνιες συνεργασίες με ειλικρίνεια και διαφάνεια σε κάθε στάδιο των σχέσεων που δημιουργούνται. Με σεβασμό προς τους ανθρώπους μας, συνεργάτες και καταναλωτές, πορευόμαστε για 3η δεκαετία. Διαχειριζόμαστε την πολυπλοκότητα που χαρακτηρίζει τα δυναμικά δίκτυα franchise και υπηρετούμε, με πυξίδα μας τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, τις απαιτήσεις του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο συν-λειτουργούμε. Ευχαριστούμε όλους που είναι μέρος της οικογένειάς μας!» σχολίασε ο Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Managing Director στην Coffee Island.

Ροή ειδήσεων

Advertisement