Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Η Ελλάδα, δύναμη σταθερότητας στην Ευρώπη»-Ο Δημήτρης Τσιόδρας «εγκαινίασε» από την Πάτρα την υποψηφιότητά του

Τοπικά στελέχη του κόμματος υποδέχτηκαν και συνομίλησαν με τον Δ. Τσιόδρα

Published

on

Την – βέβαιη όπως όλα δείχνουν – υποψηφιότητά του στις επικείμενες ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, «εγκαινίασε» από την Πάτρα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού (διευθυντής στο γραφείο Τύπου), Δημήτρης Τσιόδρας, ευρισκόμενος χθες στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο κ. Τσιόδρας μετείχε σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε η νομαρχιακή οργάνωση (ΔΕΕΠ) Αχαΐας της ΝΔ, ενώ προηγουμένως είχε συνάντηση και με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας και της ομιλίας του στα τοπικά στελέχη της ΝΔ που βρέθηκαν στα γραφεία της ΔΕΕΠ πάντως, ο κ. Τσιόδρας ανέφερε πως δεν θέλει να μιλήσει καθόλου για τον εαυτό του, αλλά υπογράμμισε τη σημασία των ευρωεκλογών, σημειώνοντας ότι πρέπει να επιβεβαιώσουν ότι η Ελλάδα πορεύεται σε κλίμα πολιτικής εμπιστοσύνης υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη και φυσικά, να επιβραβεύσουν την μόνη ελληνική παράταξη που έχει ξεκάθαρο ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

Μάλιστα, ο κ. Τσιόδρας ξεκίνησε την τοποθέτησή του από την επιστολή Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη για τα F-35, σημειώνοντας πως η Ελλάδα γίνεται μέλος ενός «κλειστού κλαμπ» στο οποίο οι Αμερικανοί δίνουν τα συγκεκριμένα, προηγμένης τεχνολογίας αεροσκάφη, επιβραβεύοντας την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη και προσωπικά τον ίδιο τον Πρωθυπουργό ο οποίος σε όλη τη διάρκεια της θητείας του έχει αποδείξει το ισχυρό «εκτόπισμα» που έχει στη διεθνή σκηνή. «Αν δεν βρισκόταν στο τιμόνι της χώρας ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα υπήρχε αυτή η αναβάθμιση του κύρους της Ελλάδας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από εκεί και πέρα, ο κ. Τσιόδρας αναφέρθηκε και στα άλλα ζητήματα αιχμής, εστιάζοντας κυρίως στο ζήτημα της ακρίβειας, για το οποίο ανέφερε πως η κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει με τρεις τρόπους: Αύξηση εισοδημάτων, ενίσχυση των πιο ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων και έλεγχοι για τις πρακτικές αθέμιτης κερδοφορίας. «Και οι ψηφοφόροι της ΝΔ στα ίδια ράφια ψωνίζουν, όπως και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και όλων των κομμάτων. Δεν κάνουν έκπτωση στους ψηφοφόρους της ΝΔ… Όλοι ξέρουμε καλά τι συμβαίνει λοιπόν και πόσο μεγάλο είναι το ζήτημα και γι’ αυτό προσπαθούμε διαρκώς, αφενός να ενισχύσουμε τα εισοδήματα των πολιτών και αφετέρου να αποδείξουμε αυτό που έχει πει ο Μητσοτάκης, δηλαδή ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις πολλών ετών» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης, αναφερόμενος στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σημείωσε ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που αποκαθιστά τα δικαιώματα μίας κοινωνικής μειοψηφίας και δεν πλήττει κανένα δικαίωμα της πλειοψηφίας.

«Αντίπαλός μας είναι μόνο τα προβλήματα του πολίτη» τόνισε ο κ. Τσιόδρας, προσθέτοντας πως η ΝΔ «δεν θα λύσει τα προβλήματα της αντιπολίτευσης», η οποία όπως, είπε, «όπως έστρωσε θα κοιμηθεί».

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Τσιόδρας στην εκλογική επιτυχία της ΝΔ στην Αχαΐα, συγχαίροντας τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ, Αντώνη Κουνάβη και τα στελέχη της παράταξης, ενώ με πολύ θερμά λόγια μίλησε για τους Αχαιούς που βρίσκονται κοντά στον πρωθυπουργό και όπως είπε, αποτελούν στενούς συνεργάτες και του ιδίου, τον Παύλο Μαρινάκη και τον Μιχάλη Μπεκίρη.

ΤΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Τον Δημήτρη Τσιόδρα καλωσόρισε και προσφώνησε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Αντώνης Κουνάβης, σημειώνοντας μεταξύ άλλων και τους στενούς οικογενειακούς δεσμούς του με την Πάτρα (καθώς η γυναίκα του κατάγεται από το Μονοδένδρι) και εκφράζοντας την πεποίθηση ότι «στην επόμενη ευρωβουλή θα συμμετέχει και ένας δικός μας άνθρωπος, που θα αγωνίζεται στις Βρυξέλλες και για την Αχαΐα». Και ο κ. Κουνάβης αναφέρθηκε στους κ.κ. Μαρινάκη και Μπεκίρη που είναι οι δύο Αχαιοί στο πλευρό του Πρωθυπουργού, ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στις προσπάθειες που έχει καταβάλλει η ΔΕΕΠ, στο γεγονός ότι στις τελευταίες εκλογές έγινε πρώτη δύναμη στο νομό μετά από 49 χρόνια, αλλά και στη νέα μεγάλη εκλογική εκστρατεία που θα κάνει ενόψει των ευρωεκλογών.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement