Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Παρουσία Μαρινάκη η εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αιγιάλειας-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

«Η αντιμετώπιση του δημογραφικού αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της κυβέρνησης», σημείωσε ο κ. Μαρινάκης.

Published

on

Με επίσημο προσκεκλημένο τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης(31/1) η κοπή της πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Αιγιαλείας.

«Το 2024 βρίσκει τη χώρα μας σε ισχυρή θέση σε οικονομικό, πολιτικό και διεθνές επίπεδο», τόνισε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, στην κατάμεστη αίθουσα ξενοδοχείου της περιοχής.

«Η Ελλάδα ψηλώνει» επεσήμανε χαρακτηριστικά και επικέντρωσε την ομιλία του, σε τέσσερις άξονες, μα αιχμή τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την καθημερινότητα, την ασφάλεια, την υγεία, τις υποδομές κ.α.

«Η κυβέρνηση συνεχίζει να στηρίζει την ελληνική οικογένεια με σεβασμό στα δημόσια οικονομικά, με λελογισμένα μέτρα για να ενισχυθούν κατά το δυνατόν οι νέοι γονείς απέναντι στην εισαγόμενη ακρίβεια», ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση επεξεργάζονται συνεχώς δυναμικές παρεμβάσεις για περαιτέρω στήριξη των νέων γονιών αλλά και του πλαισίου κοινωνικών μέτρων που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό η υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ., Στέλιος Κονταδάκης, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ, Ν.Δ. Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Ν.Δ. Αιγιάλειας, Βασίλης Σταθακάρος, ενώ παραβρέθηκαν-μεταξύ άλλων- αντιπεριφερειάρχες, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι κ.α.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement