Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Όταν ο «Άλλος Άνθρωπος» έπαιξε στις «Οικογενειακές Ιστορίες» σε επεισόδιο για τον τζόγο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος που ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος στην κοινωνική κουζίνα «Άλλος Άνθρωπος» και φέρεται να είχε παίξει λεφτά της σε τυχερά παιχνίδια, είχε εμφανιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Οικογενειακές ιστορίες» και μάλιστα σε επεισόδιο με θέμα τον τζόγο.

Συγκεκριμένα, στο 12ο επεισόδιο του πρώτο κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του Alpha, υποδύονταν έναν εργαζόμενο σε συνεργείο αυτοκινήτων, που προειδοποιούσε τη σύζυγο του πρωταγωνιστή.

Τότε, ο πρωταγωνιστής είχε πουλήσει κρυφά το αμάξι του για να ξεπληρώσει χρέη στον τζόγο και είχε πει ψέματα στη σύζυγο ότι άφησε το ΙΧ για σέρβις.

«Πω πω χοντράδα που είπε στη γυναίκα του ο τύπος. Είπε ότι θα φέρει το αυτοκίνητο για σέρβις και το πούλησε», ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα στο 35.00:

Ποιος ήταν ο «Άλλος Άνθρωπος» πριν το 2009

«Η ζωή μου ξαναξεκίνησε το 2011. Πέθανα το 2009 και ξαναγεννήθηκα το 2011» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», ο οποίος ελέγχεται για απάτη και ξέπλυμα χρήματος.

Έμεινε άνεργος στα 47για σχεδόν δύο χρόνια, έφτασε στο ναδίρ και στα όρια της κατάθλιψης και έγινε ένας από τους αγανακτισμένους της πλατείας Συντάγματος.

«Από το Μάιο του 2011, τότε με το Σύνταγμα και τους Αγανακτισμένους, μου άρεσε πάρα πολύ εμένα αυτό, βέβαια στην αρχή είχα πολλή οργή κι εγώ μέσα μου» ανέφερε στο podcast της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

«Ήθελα να αποδείξω σε μένα ότι δεν είμαι παράσιτο. Ότι επειδή έχασα τη δουλειά μου δεν μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου, στον εαυτό μου». Στα 47 του αναγκάστηκε να γυρίσει στο σπίτι της μητέρας του όμως δεν το έβαλε κάτω. Πήρε μια κατσαρόλα και με 4 ευρώ στην τσέπη άρχισε να μαγειρεύει σε λαϊκές και πλατείες.

«Το πρώτο μου μαγείρεμα έγινε με 4 ευρώ, της μάνας μου 4 ευρώ» αναφέρει σε συνέντευξή του. «17 εκατομμύρια μερίδες φαΐ με 50 λεπτά τη μερίδα, είναι 8.5 εκατ. ευρώ είναι τεράστιο το νούμερο και μιλάω μόνο για το φαγητό, ούτε για τη βενζίνη, ούτε για τα νοίκια, ούτε για τα ρεύματα».

Αυτά έλεγε την ώρα που η Αρχή Διαφάνειας έκανε φύλλο και φτερό τα οικονομικά της κοινωνικής κουζίνας, έρευνα που έβγαλε τρύπα 600.000 ευρώ.

«Είχα Ζ4, κουστουμαρισμένος με γραβάτες». Πρό 2009 ο Κ. Πολυχρονόπουλος δούλευε σε εταιρείες marketing και έβγαζε κάμποσα λεφτά. «Καμιά 20αριά χρόνια εκπαίδευα πωλητές και έμενα σε πεντάστερα ξενοδοχεία. Δούλευα μέχρι τα ξημερώματα, με κοστούμι γραβάτα με αυτοκίνητα πολυτελείας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement