Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα στοιχεία για την υπόθεση δολοφονιας του Μπαμπη στο Μεσολόγγι

Published

on

Νέα στοιχεία, που προκαλούν αίσθηση, φέρνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Τα κινητά τηλέφωνα του 31χρονου θύματος, του κατηγορούμενου κρεοπώλη και ακόμη ενός ατόμου, έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών, που συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Από την άρση απορρήτου που έγινε στο κινητό του προφυλακισμένου κρεοπώλη, προέκυψε ένα σημαντικό εύρημα για τις κινήσεις του 51χρονου, ο οποίος εξακολουθεί να μην ομολογεί το έγκλημα και να τηρεί σκληρή στάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, ο κρεοπώλης έκανε τρεις κλήσεις, από τις 15:30 έως τις 15:40. Η μία κλήση έγινε προς λάθος νούμερο, καθώς έβαλε ένα επιπλέον ψηφίο. Οι άλλες δύο κλήσεις του κρεοπώλη έγιναν προς τον Μπάμπη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το προηγούμενο βράδυ.

Δύο είναι οι πιθανότερες εξηγήσεις γι’ αυτή την περίεργη κίνηση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία του 31χρονου. Είτε θέλησε να αποπροσανατολίσει τις αρχές, προσποιούμενος δήθεν ότι δεν γνώριζε τι έχει συμβεί στον Μπάμπη, είτε θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβεβαιώσει ότι το κινητό του 31χρονου είχε απενεργοποιηθεί.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, η τηλεφωνική συσκευή που διέθετε ο Μπάμπης δεν μπορούσε να απενεργοποιηθεί πατώντας απλά ένα κουμπί, αλλά μόνο με αναγνώριση προσώπου (face id), εκτός από την περίπτωση που κλείσει από μπαταρία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement