Connect with us

Παναχαϊκή

Με προβλήματα η χθεσινή προπόνηση της Παναχαϊκής

Published

on

 

Πονοκεφαλιάζει ο προπονητής της Παναχαϊκής Γιάννης Τάτσης ενόψει Ιωνικού

 

Δεν είναι και ευχάριστα τα νέα από το στρατόπεδο της Παναχαϊκής καθώς ο έμπειρος τεχνικός Γιάννης Τάτσης βλέπει ο αριθμός των τραυματιών και αυτών που έχουν ίωση να ανεβαίνει.

Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Η χθεσινή προπόνηση διεξήχθη στο γήπεδο της Αγυιάς και περιελάμβανε τακτική με την συμμετοχή όλων των εν δυνάμει ποδοσφαιριστών.

Και αναφέρουμε εν δυνάμει καθώς ο προπονητής Γιάννης Τάτσης πονοκεφαλιάζει ενόψει Ιωνικού βλέποντας αρκετά προβλήματα να πρέπει να αντιμετωπίσει.

Το θετικό είναι ότι ο Μασούρας έβγαλε μέρος της προπόνησης και σήμερα αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» και να είναι στην διάθεση του Γ. Τάτση.

Από κει και πέρα ο Τραορέ ούτε χθες προπονήθηκε καθώς ταλαιπωρείται από ίωση και πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στην αποστολή για το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Νέα προβλήματα εμφανίστηκαν καθώς ο Μπάρετ δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης με τον Γιάννη Τάτση να μην θέλει να τον επιβαρύνει και θα επαναξιολογηθεί στην σημερινή τελευταία προπόνηση.

Εκτός ήταν και οι Μούλντερ, Μάριος Μικές καθώς αισθάνθηκαν ενοχλήσεις και θα επαναξιολογηθούν και οι δύο σήμερα.

Όσον αφορά τον Μπαξεβάνο έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα με τον ίδιο να έχει ανεβάσει ρυθμούς και οι εκτιμήσεις είναι ότι από αρχές της εβδομάδας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως αντιλαμβάνεστε τα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό είναι αρκετά και καλείται να βρει λύσεις για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη Νεάπολη με τους κοκκινόμαυρους όμως να πρέπει πάση θυσία να πάρουν έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν όταν η Παναχαϊκή αγωνίζεται εκτός έδρας. Σε ένα ακόμα παιχνίδι της κοκκινόμαυρης ομάδας βάζουν… μπλόκο στην μετακίνηση των φιλάθλων ενώ όταν η Παναχαϊκή αγωνίζεται στην Αγυιά οι πύλες ανοίγουν διάπλατα για τους πάντες.

Τόσο πολύ φοβούνται τους οπαδούς της Παναχαϊκής; Τα συνθήματα και η στήριξη στην ομάδα τους δεν φέρνουν επεισόδια και οι οργανωμένοι το έχουν δείξει άπειρες φορές καθώς δεν έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε κανένα εκτός, αλλά ούτε εντός έδρας ματς.

Λίγο πριν από το παιχνίδι του Ιωνικού με την Παναχαϊκή ανακοινώθηκε η απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών της κοκκινόμαυρης ομάδας για το ματς με τον Ιωνικό.

Σύμφωνα με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους οπαδούς (οργανωμένους και μεμονωμένους) της Παναχαϊκής για το παιχνίδι της Κυριακής (11/02) με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ… ΠΛΗΡΩΝΕΙ

Το ποσό των 2.980.000 ευρώ θα μοιραστούν οι 20 ΠΑΕ (εξαιρούνται οι Β ομάδες) της Super League 2 από τη φορολογία των κερδών των παικτών τυχερών παιγνίων για το 2024, σύμφωνα με την ΚΥΑ που υπογράφηκε πριν δύο εβδομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, από 151.420 ευρώ θα μπουν στα ταμεία της κάθε ΠΑΕ της Super League 2. Από το περιβάλλον της κατηγορίας τονίστηκε ότι τα χρήματα αυτά θα εκταμιευτούν το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή 17/2.

ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ

«Απ’ το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα» αναφέρει η γνωστή παροιμία και ταιριάζει γάντι… στα τηλεοπτικά παιχνίδια της Παναχαϊκής. Και αφού το Action 24 για μια ακόμα φορά δεν αποφασίζει να καλύψει κάποια αναμέτρηση της κοκκινόμαυρης ομάδας οι φίλοι της Παναχαϊκής μπορούν τουλάχιστον να παρακολουθήσουν το παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό, από το sl2.muvi.com.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement