Connect with us

Ελλάδα

ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Πέθανε η 28χρονη Χρύσα που χαροπάλευε

Published

on

Η 28χρονη υπέκυψε στην εντατική μετά από μάχη ενός και πλέον μήνα. Η αντίστροφη μέτρηση στη ζωή της, ξεκίνησε μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι που έμενε στο Ρέθυμνο…

Η νεαρή γυναίκα έδωσε μάχη στα χέρια των γιατρών, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι ελπίδες για τη ζωή της ήταν λιγοστές από την πρώτη στιγμή. Από τη μέρα που εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι που έμενε στο Ρέθυμνο και η ίδια μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα σε νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Αθήνας. Εκεί παρέμεινε στην εντατική αλλά οι προσπάθειες δεν απέδωσαν. Με την τραγική είδηση να απλώνει ένα πέπλο θλίψης στην γειτονιά που έμενε στην Κρήτη.

Πάλεψε για σχεδόν δύο μήνες, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε η 28χρονη Χρύσα Παττακού να κρατηθεί στη ζωή. Το πρωί της Παρασκευής 9 Φεβρουαρίου, η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας την οικογένεια και τους φίλους της σε βαρύ πένθος.

Η νεαρή Χρύσα είχε τραυματιστεί σοβαρά στα τέλη Δεκεμβρίου του 2023, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε σπίτι στο Ρουσσοσπίτι, Ρεθύμνου. Η 28χρονη είχε υποστεί πολύ σοβαρά εγκαύματα και νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Αθήνας, όμως μετά από επιπλοκές δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, η κηδεία της Χρυσούλας Παττακού θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στο Ρουσσοσπίτι στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής, 11 Φεβρουαρίου. Η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 12.30.

Ροή ειδήσεων

Advertisement