Connect with us

Διεθνή

54χρονος στραγγάλισε τα δύο παιδιά του, έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του

Published

on

Αποτροπιασμό και σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 54χρονος στην Ιταλία δολοφόνησε την σύζυγο και τα δύο από τα τρία παιδιά του.

Δράστης των τριών φρικτών δολοφονιών είναι ο 54χρονος Τζοβάνι Μπαρέκα από τη Σικελία. Ο Τζοβάνι ομολόγησε πως στραγγάλισε τα δύο παιδιά του και έκαψε ζωντανή τη γυναίκα του!

Στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια τους δύο γιους του, ηλικίας 5 και 16 ετών – Από τη μανία του σώθηκε μόνο η 17χρονη κόρη του

Σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο 54χρονος δράστης στους καραμπινιέρους, στραγγάλισε τους δυο γιούς του -ηλικίας 5 και 16 ετών- και στη συνέχεια έκαψε ζωντανή τη σύζυγό του. Η μόνη η οποία σώθηκε είναι η 17χρονη κόρη του, την οποία οι καραμπινιέροι βρήκαν μέσα στο σπίτι, στην περιοχή Αλταβίλα Μιλίτσια, σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης.

Αριστερά ο 54χρονος δράστης που ξεκλήρισε την οικογένειά του, δεξιά η σύζυγός του την οποία έκαψε ζωντανή

«Άκουσα και είδα τον δαίμονα στο σπίτι μου» – Ομολόγησε ο 54χρονος δολοφόνος

Σύμφωνα με ό,τι διαρρέει μέχρι αυτή τη στιγμή, ο Μπαρέκα είπε στους καραμπινιέρους ότι «μέσα στο σπίτι του άκουσε και είδε τον δαίμονα» και οι υπεύθυνοι των ερευνών θεωρούν ότι μπορεί να έδρασε υποκινούμενος από θρησκευτική σέχτα. Συγγενείς του δράστη, δήλωσαν στους δημοσιογράφους ότι «το μόνο που ήξεραν, είναι ότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και ότι ήταν πολύ θρήσκος».

Καραμπινιέροι και αστυνομικοί της περιοχής, έξω από το Παλέρμο της Σικελίας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τώρα πού έχει ταφεί το απανθρακωμένο πτώμα της συζύγου του δράστη και συνεχίζουν να ανακρίνουν γείτονες και συγγενείς.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement