Connect with us

Ελλάδα

Μακελειό στη Γλυφάδα: Σκότωσε την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση, τον CEO της ναυτιλιακής και έναν υπάλληλο ο Αιγύπτιος δράστης που αυτοκτόνησε

Published

on

Τέσσερις νεκροί είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία της οικογένειας Καρνέση στη Γλυφάδα με δράστη πρώην εργαζόμενο που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα με αποτέλεσμα να σκοτώσει τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκροί από τα πυρά του Αιγύπτιου έπεσαν η αδερφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, Μ. Κ., ο διευθύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής, Αντ. Βλ., και ο εργαζόμενος Ηλ. Κ.

Ο Αιγύπτιος δράστης βρέθηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου της ναυτιλιακής πλάι στην καραμπίνα με την οποία αυτοκτόνησε.

Ο δράστης που οι Έλληνες τον φώναζαν «Άρη» αλλά κατά πληροφορίες το πραγματικό του όνομα ήταν Ελ Μπουράι, ήταν πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ήταν για χρόνια επιστάτης στο σπίτι της οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς.

karnesi_xr.jpg

Ο δράστης μπήκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας από τον χώρο του πάρκινγκ, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε απολυθεί, είχε ακόμα δικαίωμα πρόσβασης στον χώρο. Κατά την είσοδό του, είπε ότι πήγαινε μέσα για να καθαρίσει. Πρώτα ανέβηκε στον ημιώροφο όπου πυροβόλησε δύο άτομα και μετά σταμάτησε στον δεύτερο όροφο, όπου πυροβόλησε ένα ακόμη άτομο, πιθανότατα γυναίκα.

Η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τον εντοπισμό του δράστη ξεκίνησε στις 11.15 καθώς οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν τον δράστη να έχει ταμπουρωθεί στον δεύτερο όροφο των γραφείων της εταιρείας.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ οι πρώτοι αστυνομικοί, της Άμεσης Δράσης, έφτασαν στην οδό Αρτεμισίου δύο λεπτά μετά την κλήση για επεισόδιο με πυροβολισμούς.

Αμέσως μετά, είπε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, έφτασε διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ και άνδρες των ΕΚΑΜ που απεγκλώβισαν υπαλλήλους πριν τελικά να βρεθεί νεκρός ο δράστης με τραύμα στο κεφάλι.

Μετά τη λήξη του θρίλερ άνδρες και γυναίκες του ΕΚΑΒ μπήκαν στο κτήριο για να πιστοποιήσουν τους θανάτους από την επίθεση.

Δείτε φωτογραφίες από την Γλυφάδα

glyfada_pyrovolismoi___6_

glyfada_pyrovolismoi___5_

glyfada_pyrovolismoi___4_

glyfada_pyrovolismoi___1_

glyfada_pyrovolismoi___2_

glyfada_pyrovolismoi___3_

ΠΗΓΗ

Ροή ειδήσεων

Advertisement