Connect with us

Ελλάδα

Γλυφάδα: Κατέθεσε για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά μπορεί να είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»

Published

on

Την πρώτη της κατάθεση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία European Product Carriers στη Γλυφάδα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων, μεταξύ αυτών και του δράστη, έδωσε χθες Πέμπτη (22/2) η Δέσποινα Καρνέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η κυρία Καρνέση περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών τα όσα συνέβησαν εκείνη την Δευτέρα που ο 76χρονος Αιγύπτιος εισέβαλε στα γραφεία της εταιρείας και άρχισε να παίρνει ζωές, χωρίς ωστόσο να δώσει με τα λεγόμενα της κάποια νέα διάσταση στην υπόθεση.

Ειδικότερα, από την κατάθεση της γυναίκας δεν προέκυψε κάποιο στοιχείο που να ήταν άγνωστο στους αστυνομικούς ούτε όσον αφορά στα όσα έγιναν στα γραφεία της εταιρείας, ούτε όσον αφορά στις σχέσεις που είχε ο δράστης με τα μέλη της εφοπλιστικής οικογένειας.

«Δεν ξέρω τι προσωπικά είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου» φέρεται να είπε κάποια στιγμή η κυρία Καρνέση στους αστυνομικούς.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου του 76χρονου δράστη καθώς είναι πιθανό να προκύψουν νέα στοιχεία που να ρίξουν περισσότερο φως στις σκιώδεις γωνίες της υπόθεσης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement