Connect with us

Ελλάδα

Γλυφάδα: Τα κίνητρα του Αιγύπτιου αναζητούν οι Αρχές – Οι καταθέσεις και τα πρώτα στοιχεία

Published

on

Φως στα ακριβή κίνητρα που όπλισαν το χέρι του Αιγύπτιου δράστη του τριπλού φονικού στην ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα προσπαθούν να ρίξουν οι Αρχές με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων να θεωρούνται πολύ σημαντικές.

Είναι εκείνοι που ήταν παρόντες στο κτήριο την ώρα που ο 75χρονος δράστης πυροβολούσε και σκότωνε την ιδιοκτήτρια, το γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο που εργαζόταν στην εταιρία, πριν τελικά στρέψει το όπλο πάνω του και αυτοκτονήσει.

Το κίνητρο του Αιγύπτιου όπως αποκαλύπτεται από τις καταθέσεις συγγενών των θυμάτων αλλά και του προσωπικού της ναυτιλιακής, ήταν μια δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε αλλά δεν πήρε από την Μαρία Καρνέση.

Τότε ήταν που κατάλαβε ότι όλα είχαν τελειώσει και αποφάσει να πάρει την εκδίκησή του και να σκοτώσει και να αυτοκτονήσει.

Ο 75χρονος εργαζόταν για την οικογένεια για δεκαετίες και είχε απολυθεί πριν από λίγο καιρό, ενώ πρόσφατα του έγινε έξωση από το σπίτι που του είχε παραχωρήσει η εταιρεία.

Η έξωση ήταν εκείνη, που σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, όπλισε το χέρι του 75χρονου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο δράστης τον οποίο όλοι γνώριζαν με το όνομα «Άρης», τη Δευτέρα (12/2)λίγα λεπτά μετά τις 10.00 κατευθύνθηκε στη ναυτιλιακή, μπήκε στο πάρκινγκ με την κάρτα που είχε και κατόπιν ανέβηκε στον πρώτο όροφο όπου ήταν το γραφείο της Μαρίας Καρνέση.

«Ήρθα να ξεκαθαρίσω τα πράγματα» ήταν τα λόγια που είπε σε υπάλληλο της εταιρείας όταν τον ρώτησε «Άρη που πηγαίνεις;».

Αντιμέτωπος πρόσωπο με πρόσωπο με την ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής της ζήτησε να του επιτραπεί να μείνει στο σπίτι που η εφοπλιστική οικογένεια του είχε παραχωρήσει και σύμφωνα με πληροφορίες του είχαν ζητήσει να φύγει.

Η Καρνέση αρνήθηκε και του ζήτησε επιτακτικά να φύγει από το γραφείο της. Ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός και άρχισε να σπέρνει το θάνατο.

Σήκωσε τη καραμπίνα και πυροβόλησε εξ επαφής την Καρνέση στο κεφάλι, κατόπιν πυροβόλησε τον γαμπρό της και στη συνέχεια τον καπετάνιο που ακούγοντας τους πυροβολισμούς έτρεξε να δει τι συμβαίνει.

Στην εταιρεία ακολούθησε πανδαιμόνιο ενώ ο Αιγύπτιος κατευθύνθηκε στο πάρκινγκ όπου και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ροή ειδήσεων

Advertisement