Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Με ήρωα τον Καλλιακμάνη στους “8” ο Εθνικός

Published

on

Μίλησε η εμπειρία του τερματοφύλακα του Εθνικού Πατρών Γιάννη Καλλιακμάνη ο οποίος στην διαδικασία των πέναλτι κόντρα στον Άρη Πατρών απέκρουσε τρία πέναλτι.

Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, καθώς την Τετάρτη (14/2) το βράδυ ο Άρης Πατρών και ο Εθνικός Πατρών διασταύρωσαν τα ξίφη τους για τους 8 του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Στο παιχνίδι τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στην παράταση δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί με ήρωα τον πορτιέρο Γιάννη Καλλιακμάνη ο Εθνικός επικράτησε με σκορ 3-0.

Για την ιστορία στο 43’ ο Άρης Πατρών διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Γεωργαντόπουλου.

Ο Εθνικός Πατρών στην παράταση (120’) έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερους καθώς Αναγνωστόπουλος και Σωτηρόπουλος αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Γ. Παπαδόπουλου.

Η διαδικασία των πέναλτι

Χούσα 0-1

Γεωργαντόπουλος (απέκρουσε Καλλιακμάνης)

Χριστόπουλος άουτ

Λιμάτσι (απέκρουσε Καλλιακμάνης)

Νικολόπουλος 0-2

Θωμάς (απέκρουσε Καλλιακμάνης)

Ζησιμόπουλος 0-3

ΑΡΗΣ: Αναστασοβίτης (74’ λ.τ. Καραμανλής), Πανάρετος (101’ Παρασκευόπουλος), Σταυρόπουλος (68’ Μενύχτας), Σιδέρης, Σταθόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Λιμάτσι, Μπούμπαλης (89’ Θωμάς), Γράβαλος (68’ Σπανός), Μπίσα (68’ Μητρόπουλος), Γεωργαντόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Καλλιακμάνης, Ψαθογιαννάκης (85’ Σωτηρόπουλος), Ζησιμόπουλος, Γιάννης (101’ Τσίτσαρης), Νίκας, Χούσα, Παναγόπουλος, Χριστόπουλος, Κωστέλος, Αναγνωστοπούλου, Νικολόπουλος.

*Απομένουν οι αναμετρήσεις της Θύελλας Πατρών με τον Παναιγιάλειο (21/2), της Αναγέννησης Πατρών με τον Πανμοβριακό (21/2) και του Διαγόρα με τον Αχαιό (28/2).

Στους 8 έχουν περάσει οι Αχαϊκή, Νίκη Προαστίου, Αετός Ρίου, Κεραυνός και Εθνικός Πατρών.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement