Connect with us

Ερασιτεχνικό

“Μέσα από το ποδόσφαιρο κάνεις φιλίες”

Published

on

 

Ο μεσοεπιθετικός του Εθνικού Πατρών Δημήτρης Παναγόπουλος αποκαλύπτεται στη «Γ»

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στα ερασιτεχνικά γήπεδα της Αχαΐας είναι και ο Δημήτρης Παναγόπουλος. Γεννημένος τον Μάρτιο του 1998 από μικρή ηλικία έδειξε το πλούσιο ταλέντο του ξεκινώντας από τον Άτλαντα Πατρών.

Η συνέχεια ήταν ακόμα καλύτερη για τον Παναγόπουλο καθώς μεταπήδησε στην Πάτρα 2005 όπου σημείωσε 22 τέρματα με αποτέλεσμα να γίνει το μήλον της έριδος με πολλές ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Αυτή που στο τέλος τον κέρδισε δεν είναι άλλη από τον Εθνικό Πατρών όπου αγωνίζεται για δύο χρόνια.

Ο 26χρονος άσος αγωνίζεται ως winger καθώς διαθέτει ταχύτητα και άριστη κατάρτιση με την μπάλα. Με την ίδια ευχέρεια μπορεί να αγωνιστεί και ως φορ καθώς διακρίνεται για την άμεση επαφή που έχει με τα δίχτυα.

Η «Γ» ήρθε σε επικοινωνία με τον έμπειρο άσο ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη αναφέροντας ότι στο ποδόσφαιρο κάνεις φίλους και ανταλλάσεις έντονα συναισθήματα.

Η καλύτερή του χρονιά ήταν οι χρονιές που αγωνίστηκε στην Πάτρα 2005 ενώ ανέφερε ότι ο Εθνικός Πατρών θα μπορούσε να βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου και στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Όσον αφορά το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα κατακτήσει το πρωτάθλημα δίνει ένα προβάδισμα στον Άρη Πατρών.

 

«Γ»: Τι σημαίνει ποδόσφαιρο για σένα;

Δ.Π.: «Το ποδόσφαιρο για μένα είναι χαρά και ψυχαγωγία. Μέσα από αυτό κάνεις φιλίες και κυρίως ανταλλάσσεις πολλά και έντονα συναισθήματα».

 

«Γ»: Ποια η καλύτερη και ποια η χειρότερη στιγμή στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

Δ.Π.: «Η καλύτερη ποδοσφαιρική στιγμή της ζωής μου ήταν όταν αγωνιζόμουν στην ΑΕ Πάτρα 2005 και έβαλα 22 τέρματα, με την οποία πανηγυρίσαμε την άνοδο στην Α’ κατηγορία και επίσης το γκολ που πέτυχα την περσινή χρονιά κόντρα στον Άρη Πατρών. Όσο για την χειρότερη, ήταν πάλι την ίδια χρονιά στην ΑΕ Πατρών 2005 που παίζαμε για το πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική και θέλαμε νίκη για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα αλλά αναδειχτήκαμε ισόπαλοι».

 

«Γ»: Ο Εθνικός θα μπορούσε να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου;

Δ.Π.: «Ο Εθνικός θεωρώ θα μπορούσε να ήταν στα μπαράζ ανόδου αλλά δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Ωστόσο, η ομάδα μπήκε στα μπαράζ παραμονής και στόχος είναι η σύντομη και γρήγορη παραμονή αλλά γιατί όχι και η κατάκτηση του κυπέλλου».

 

 «Γ»: Ποια ομάδα πιστεύεις ότι έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας;

Δ.Π.: «Στα μπαράζ ανόδου είναι ομάδες με πολλή δυναμική και ποιότητα και ως φαβορί αυτήν τη στιγμή δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά θα δώσω ένα μικρό προβάδισμα στον Άρη Πατρών».

 

«Γ»: Από τα μπαράζ παραμονής υποβιβάζονται 8 ομάδες. Mπορείς να κάνεις πρόβλεψη ποιες θα είναι αυτές;

Δ.Π.: «Κατά την γνώμη μου, κακά τα ψέματα οι 6 τελευταίοι του βαθμολογικού πίνακα δεν θα αγωνίζονται του χρόνου στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Όσο για τις άλλες 2 που απομένουν θα αναφέρω τον Αχαιό και την άλλη ομάδα δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη οπότε θα περιμένουμε να δούμε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

 

«Γ»: Ποιος ο καλύτερος συμπαίκτης σου;

Δ.Π.: «Είχα την ευκαιρία να υπάρξω συμπαίκτης με καλούς παίκτες και σαν ανθρώπους αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Όμως, ένας που ξεχώρισα ήταν ο Γιάννης Βουρλούμης, ένα εξαιρετικό παιδί και πολύ καλός παίκτης με ανώτερες παραστάσεις που έμαθα πολλά πράγματα δίπλα του».

 

«Γ»: Ποια η άποψή σου για τον προπονητή Λεωνίδα Κυβελίδη;

Δ.Π.: «Για τον Λεωνίδα Κυβελίδη δεν χρειάζονται συστάσεις. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι και τι έχει καταφέρει. Είναι τιμή να έχουμε μια τέτοια προσωπικότητα ως προπονητή στον Εθνικό ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στην καριέρα του και μας βοηθάει στο μέγιστο μέσα από τις προπονήσεις ώστε να βγάζουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στον αγωνιστικό χώρο».

 

«Γ»: Θα παραμείνεις στον Εθνικό και την επόμενη χρονιά;

Δ.Π.: «Για το μέλλον στον Εθνικό δεν μπορώ να απαντήσω από τώρα αν θα είμαι ή όχι. Θέλω να κλείσω τη χρονιά μου φέτος βοηθώντας με τη σειρά μου μια ομάδα που απαρτίζεται από μια φοβερή διοίκηση να πετύχει τους στόχους της».

 

«Γ»: Κλείνοντας μια ευχή;

Δ.Π.: «Τέλος, εύχομαι σε όλες τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές να έχουν υγεία και να πετύχουν ο καθένας ξεχωριστά τους στόχους του».

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement