Connect with us

Παναχαϊκή

Προέχει η σωτηρία της ομάδας και το Σάββατο ο 12ος παίκτης πρέπει να είναι ο κόσμος της 

Published

on

 

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Παιχνίδι ζωής και θανάτου θεωρείται αυτό που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο (15:00) με τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2.

Οι κοκκινόμαυροι υποδέχονται την ομάδα της Λευκάδας και αυτό που πρέπει να κάνουν είναι να πάρουν την 3η τους νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα και στο γήπεδο της Αγυιάς πρέπει να πέσουν αγωνιστικά «κορμιά».

Πρώτα προέχει η σωτηρία της ομάδας και εν συνεχεία θα γίνει η όποια αντιπαράθεση μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων για το ποια είναι η διοίκηση, γιατί επέστρεψε ο Σταθάκης ενώ είχε αποχωρήσει και πολλά άλλα που είναι αναπάντητα ερωτήματα προς τους φίλους της ομάδας. Τώρα όλοι μαζί, μια γροθιά για να στηριχτεί η ομάδα και να παραμείνει στην κατηγορία γιατί σε διαφορετική περίπτωση έτσι και υποβιβαστεί δύσκολα θα καταφέρει ξανά να σηκώσει κεφάλι.

ΜΕΣΑ Ο ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ

Η προπόνηση χθες συνεχίστηκε στον χώρο του Πανεπιστημίου και το ευχάριστο είναι ότι σε αυτή συμμετείχε κανονικά ο Μπαξεβάνος. Ο Μπάρετ λόγω του ότι ταλαιπωρήθηκε από ίωση έκανε ατομικό πρόγραμμα όπως και οι Ολιβέιρα, Ιατρούδης, Λ. Μικές. Ο Μούλντερ έκανε μέρος της προπόνησης και μετά ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ εκτός έμεινε ο Γρηγορόπουλος ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης. Σήμερα η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί και πάλι στον χώρο του Πανεπιστημίου.

ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ

Η ΠΑΕ Τηλυκράτης αντιλαμβάνεται ότι παίζει την κατηγορία στην Πάτρα και ήδη την έχει πιάσει πανικός. Αρχικά η διοίκηση της ομάδας βγάζει μια ανακοίνωση που ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η Παναχαϊκή θα δώσει εισιτήρια για τους φιλάθλους της. Φυσικά μέχρι εκείνη την ώρα με πληροφορίες της «Γ» δεν είχαν στείλει αίτημα για τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμούν. Εν συνεχεία καθώς έμαθαν ότι πρώτα πρέπει να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ Παναχαϊκή για να αιτηθούν εισιτήρια κατέβασαν την ανακοίνωση και ανήρτησαν μια νέα ζητώντας συγγνώμη για την σύγχυση. Πραγματικά σε σύγχυση βρίσκεται η ΠΑΕ Τηλυκράτης όπως βρέθηκε και με την ανακοίνωση με την οποία διέψευσε τον προπηλακισμό του Πέτρου Σταθάκη κατά την είσοδό του στο γήπεδο της Ηλιούπολης στο παιχνίδι με την Καλαμάτα που στο τέλος αυτής αναφέρει ότι αντιμετωπίσθηκε ανάλογα από τους ανθρώπους που ήταν στα εκδοτήρια των εισιτήριων. Φάσκει και αντιφάσκει η ΠΑΕ της Λευκάδας δείχνοντας ότι βρίσκεται σε σύγχυση.

Ο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ

Ο Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Τηλυκράτη Λευκάδας για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2, που θα διεξαχθεί στις 15:00 στο γήπεδο Αγυιάς το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2024. Βοηθούς θα έχει τους Νικόλαο Μανούρα (Δυτικής Αττικής), Κωνσταντίνο Γκουριώτη (Αργολίδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Τσάκαλης (Ηλείας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας/Ιθάκης). Τα άλλα παιχνίδια της ίδιας αγωνιστικής ημέρας, ορίστηκαν να τα διευθύνουν οι εξής διαιτητές: (18/2, 14:00, Action 24): Ηλιούπολη-Παναθηναϊκός Β: Παπακωνσταντίνου (Φθιώτιδας). Διαγόρας-Καλαμάτα: Μπακογιάννης (Αθήνας). Χανιά-Γιούχτας: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Athens Kallithea-Ιωνικός: Τσιάρας (Καβάλας). (19/2 16:00, Action 24): Ολυμπιακός Β-Αιγάλεω: Μπεκιάρης (Κορίνθου).

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement