Connect with us

Γυναίκα

H τέλεια πλεκτή τσάντα

Published

on

 

 

Ο θρυλικός οίκος Maison Valentino δημιούργησε την ευέλικτη shopper bag που θέλετε να αποκτήσετε τώρα και να χρησιμοποιείτε από το πρωί ως το βράδυ. Η χειροποίητη δερμάτινη τσάντα με το όνομα All Knots (δηλαδή γεμάτη κόμπους) ήρθε να δώσει μία φρέσκια νότα στη συλλογή αξεσουάρ του brand, που ξεχωρίζουν για την κομψότητά τους.

Η τέχνη συναντά τη μόδα

Σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli, η νέα αυτή δημιουργία είναι ένα «συνονθύλευμα τέχνης, μοναδικό και ανθρώπινο», «ένα σύμβολο ενότητας και αιωνιότητας» που αντανακλά τις σύγχρονες ευαισθησίες οι οποίες πηγάζουν από την κληρονομιά του οίκου Valentino.

Χειροποίητη και μοναδική

Κάθε τεμάχιο κατασκευάζεται στο χέρι, με τη χρήση ενός καλουπιού πάνω στο οποίο δένονται τα δερμάτινα σχοινιά της τσάντας και στη συνέχεια τοποθετείται μέσα της το ασορτί δερμάτινο pouch, που μπορεί και να αφαιρεθεί, για να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά, δίνοντας έτσι στην τσάντα έναν ανέμελο χαρακτήρα.

Αναβαθμίζει το στιλ σας

Η τσάντα είναι διαθέσιμη σε κλασικές αποχρώσεις όπως το λευκό, το μπεζ, αλλά και στο κλασικό μαύρο χρώμα, για εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις όλη την ημέρα: Η χαρακτηριστική δερμάτινη πλέξη της τη μετατρέπει αυτόματα σε statement κομμάτι που αναβαθμίζει τόσο τα casual looks όσο και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας!

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement