Connect with us

Ελλάδα

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Κεντρική Επιτροπή την Τετάρτη ζήτησε η ΠΓ – Οργή για την επιστολή Κασσελάκη

Published

on

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την αναταραχή να συνεχίζεται καθώς ο Πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε να μην συμμετάσχει ούτε καν μέσω Skype στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και αντ’ αυτού έστειλε επιστολή κίνηση η οποία θεωρείται άκρως απαξιωτική προς τα στελέχη και το όργανο του κόμματος. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας μετά την εξέλιξη αυτή ζήτησαν την σύγκλιση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Τετάρτη, παραμονή της έναρξης του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αναφέρει στην επιστολή 

Στην επιστολή που έστειλε προς τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει ότι δεν έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει το ερωτηματολόγιο για το συνέδριο αλλά για τον ερχόμενο Οκτώβριο και μάλιστα ασκεί κριτική στην πολιτική γραμματεία γιατί δεν συνεδρίασαν για το αγροτικό και την παιδεία αλλά γι’ αυτό το θέμα.

Σε άλλο σημείο της επιστολής του ο κ. Κασσελάκης δηλώνει απογοητευμένος για τις «επανειλημμένες διαρροές που γίνονται ακόμη και κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων και που με αυτόν τον τρόπο δυστυχώς έχουν ευτελίσει την αξιοπιστία του Οργάνου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement