Connect with us

Ελλάδα

Τι αποκαλύπτει φίλος του δράστη που αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο

Published

on

Στυγερό έγκλημα διεπράχθη στα Τρίκαλα, όπου ένας 46χρονος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία. O άντρας επικοινώνησε με την αστυνομία στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου και αποκάλυψε ότι είχε δολοφονήσει τον πατέρα του χρησιμοποιώντας αλυσοπρίονο. Το έγκλημα διαπράχθηκε στη βιοτεχνία τους στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα, ενώ ο είπε ότι το έγκλημα διαπράχθηκε πριν από τουλάχιστον δύο ημέρες.

Ο 46χρονος έχει συλληφθεί και η έρευνα συνεχίζεται. Από την περασμένη Παρασκευή μέχρι σήμερα, δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για το έγκλημα, ενώ ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς τραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Φίλος του δράστη, μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για το φρικτό έγκλημα: «Είναι καλό παιδί και ο δράστης και το θύμα. Τον ήξερα, γνωριζόμαστε χρόνια. κατασκεύαζαν καρέκλες, νοίκιαζαν καρέκλες σε πανηγύρια, γάμους. Τώρα το πώς έγινε, τι να πω. Έχουμε «μείνει» και εμείς έχουμε πάθει σοκ. Τον δράστη τον ήξερα καλά, καφέ πίναμε, γείτονας ήταν. Τι να σου πω τώρα αυτό ήταν ακραίο πώς προέκυψε τι και πως, δεν μπορώ να ξέρω», είπε αρχικά.

Είχαν διαφωνίες μεταξύ τους;

«Όχι. Αν κάπως αυτοί είχαν τα δικά τους πάντως εν είχαν δείξει κάποια δείγματα, ούτε φασαρίες έκανε στη γειτονιά. Γνωριζόμαστε χρόνια τα μαγαζιά μας είναι 30 χρόνια. δεν υπήρχαν φασαρίες εδώ πέρα», συμπλήρωσε ο φίλος του πατροκτόνου.

«Ο δράστης είναι ανύπαντρος, δεν έχει παιδιά. Τους έβλεπα κάθε πρωί, πήγαινε στο μαγαζί ο κόσμος. Ήσυχοι ήταν. Δεν είχαμε δείγματα για να δούμε κάτι παραπάνω. Η μητέρα του είχε πεθάνει, έχει κάμποσο καιρό», ανέφερε κλείνοντας.

in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement