Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων την 1η Απριλίου, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει ο ΑΝΤ1, αποτυπώνεται η σορός της 28χρονης «μια ανάσα» από το φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος αλλά και το ματωμένο μαχαίρι, με το οποίο τη σκότωσε ο πρώην σύντροφός της.

Ο δράστης αφήνει τη μηχανή του και τρέχει να μαχαιρώσει την Κυριακή πισώπλατα, η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, πέφτει νεκρή σε απόσταση 1,5 μέτρου από το κουβούκλιο του αστυνομικού φρουρού.

Το μαχαίρι με λάμα 20 εκατοστών δεν εντοπίζεται στο σημείο του εγκλήματος, δηλαδή δίπλα στο άψυχο σώμα της Κυριακής, αλλά δύο μέτρα μακριά, κοντά στην πόρτα του φρουρού. Αυτό συνέβη γιατί, βάσει και της κατάθεσης της αστυφύλακα, ο φρουρός δεν αφοπλίζει αμέσως τον δράστη, αλλά λίγη ώρα αργότερα.

Δίπλα στην Κυριακή βρέθηκε και το κινητό της, με το οποίο κάλεσε την Άμεση Δράση, για να ζητήσει να τη συνοδεύσει περιπολικό στο σπίτι της, όταν και έλαβε την απάντηση: «Το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Παραδίπλα ήταν η τσάντα της, που περιείχε το τελευταίο γράμμα του δολοφόνου της και δύο φωτογραφίες του, τα οποία και θα παρέδιδε στους αστυνομικούς, για να τον εντοπίσουν.