Connect with us

Ελλάδα

Στην Αθήνα τα τρακτέρ για το συλλαλητήριο – Σύσταση της ΕΛΑΣ για αποφυγή των μετακινήσεων στο κέντρο

Published

on

Στο Σύνταγμα κατέφτασαν λίγο μία το μεσημέρι της Τρίτης (20.02.24) τα πρώτα τρακτέρ με τους αγρότες, που θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στις 18.30 το απόγευμα, διεκδικώντας τα αιτήματά τους. Από την πλευρά της, πάντως, η κυβέρνηση επιμένει στο μήνυμα πως «δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για περαιτέρω παροχές».

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης οι αγρότες ξεκίνησαν από το Κάστρο Βοιωτίας. Από τις 12 το μεσημέρι, όταν και έφτασε το πρώτο κομβόι στις Αφίδνες, συνεχώς περνούν τρακτέρ από τα διόδια. Εκεί τους περιμένει η Αστυνομία, για να τους συνοδεύσει, προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της Αθήνας.

«Λόγω των τροχονομικών μέτρων που λαμβάνουμε σήμερα, με έμφαση στο κέντρο της Αθήνας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στους κεντρικούς οδικούς άξονες και συγκεκριμένα περιμετρικά της πλατείας Ομονοίας και της πλατείας Συντάγματος, ιδίως μετά τη μία το μεσημέρι έως και την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων», τονίζει σε δήλωσή του ο προϊστάμενος Θαλάμου Επιχειρήσεων Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυκλοφορίας (ΘΕΠΕΚ), αστυνομικός υποδιευθυντής Θεοφάνης Αναγνώστου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement