Connect with us

Αθλητισμός

LIVE: Διαγόρας-Παναχαϊκή 1-2 (Τελικό)

Published

on

Δείτε LIVE μέσω του gnomip.gr την εξέλιξη αγώνα, ανάμεσα στον Διαγόρα και την Παναχαϊκή, αγώνας που διεξάγεται στο γήπεδο Ρόδου για την 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2. Στην επιμέλεια της ιστοσελίδας είναι ο Τάσος Αγγελόπουλος.

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Ο Μανιάς πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, τροφοδότησε τον Τσιαντούλα, αυτός με τη σειρά του, βρήκε τον Λεσάι, που έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά άουτ από την εστία της κοκκινόμαυρης ομάδας.

19΄ ΓΚΟΛ: Ο Πατρινός εκμεταλλεύτηκε την πίεση που άσκησε επάνω στον αμυντικό του Διαγόρα Ρόδου, Δημητρίου του έκλεψε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή κι απέναντι από τον γκολκίπερ Γαλάνη, έγραψε με πλασέ το 0-1.

29΄ Συρτό σουτ του Παπατόλιου, αλλά ο Κολοβούρης δεν ανησύχησε.

34΄ ΓΚΟΛ: Λάθος της άμυνας του Διαγόρα, ο Προύντζος έκανε το πρώτο σουτ, απέκρουσαν οι του Διαγόρα, ήρθε νέο σουτ του Καραγιάννη αυτή τη φορά και το 0-2 για την Παναχαϊκή.

36΄ Φάουλ του Λούκιτς στην περιοχή της Παναχαϊκής η μπάλα έφτασε στον Παπατόλιο, που έπεσε στο έδαφος ο ρέφερι Γεωργόπουλος ήταν κοντά στη φάση και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

40΄ Σύγχυση μέσα στην περιοχή της Παναχαϊκής, ο Μανιάς έκανε το σουτ, αλλά ευτυχώς η μπάλα πέρασε άουτ από την εστία της κοκκινόμαυρης ομάδας.

44΄ Φάουλ για τον Διαγόρα με τον Λούκιτς, η μπάλα χτύπησε στο τείχος παικτών της Παναχαϊκής, νέο σουτ του Λεσάι κι άλλη απομάκρυνση.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου: Διαγόρας-Παναχαϊκή 0-2. 

Β Ημίχρονο 

Οι δύο ομάδες, άρχισαν όπως και στο πρώτο ημίχρονο, χωρίς αλλαγές.

52΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Λιοφάγος, έξω ο Μασούρας.

53΄ Κόρνερ του Λεσάι, κεφαλιά του Δημητρίου, αλλά ο Προύντζος έδιωξε επάνω στην γραμμή της εστίας της Παναχαϊκής.

55΄ Παράλληλη σέντρα του Μανωλάκη, ο Τσιαντούλας έκανε το πλασέ η μπάλα περνά άουτ από την εστία του Κολοβούρη.

62΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Μούλντερ εκτός ο Νάστος.

62΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Πέρεθ, έξω ο Ντε Τόμας.

69΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ταχματζίδης, εκτός ο Λούκιτς.

69΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Βολάκης, έξω ο Μασούρας.

69΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Δημόπουλος, εκτός ο Ματίιεβιτς.

72΄ ΓΚΟΛ: Γύρισμα του Ταχματζίδη, ο Μανιάς με σουτ μείωσε σε 1-2 για τον Διαγόρα.

84΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Ντε Ολιβέιρα, έξω ο Πετράτος.

84΄ ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Χριστόπουλος, εκτός ο Πατρινός.

88΄ΑΛΛΑΓΗ: Μέσα ο Σταματούλλας, έξω ο Αρίας.

Πέντε λεπτά οι καθυστερήσεις 

92΄ Ο Μανιάς βρέθηκε στην περιοχή, αλλά η κεφαλιά του, αποκρούστηκε από τον Μούλντερ.

93΄ Ο Σταματούλας ξεχάστηκε από τους αμυντικούς της Παναχαϊκής, έπιασε την κεφαλιά, που πέρασε ευτυχώς άουτ.

Λήξη αγώνα, Διαγόρας-Παναχαϊκή 1-2. 

Κύριες και Κύριοι καλό σας βράδυ. 

Στις κερκίδες του σταδίου της Ρόδου βρίσκονται 40 φίλαθλοι της Παναχαϊκής.

Ο Νικόλαος Γεωργόπουλος του συνδέσμου διαιτητών Αρκαδίας, θα διευθύνει την αναμέτρηση της Παναχαϊκής με τον Διαγόρα. Βοηθούς θα έχει τους Δημήτριο Παγουρτζή (Πειραιά), Κωνσταντίνο Σουζά (Ανατ. Αττικής). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιωάννης Τσατσουλής (Αθηνών). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Βασίλειος Καμπούρης Εύβοιας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ρ. Ντόστανιτς): Γαλάνης, Αρίας (88΄Σταματούλλας), Μανωλάκης, Ματιέβιτς (69΄Δημόπουλος), Δημητρίου, Παπατόλιος, Τσιαντούλας, Μασούρας (69΄ Βολάκης), Λούκιτς (69΄Ταχματζίδης), Λεσάι, Μανιάς.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Λαδάς, Σταματούλλας, Δημόπουλος, Ροντρίγκες, Τσάβος, Βολάκης, Ταχματζίδης, Δερμιτζάκης και Νικόλης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Τάτσης): Κολοβούρης, Προύντζος, Μπαξεβάνος, Πετράτος (84΄Ντε Ολιβέιρα), Ζαμόρα, Νάστος (62΄ Μούλντερ),  Καραγιάννης, Πατρινός (84΄Χριστόπουλος), Ντε Τόμας (62΄ Πέρεθ), Ζέκοφ, Μασούρας (52΄.τρ. Λιοφάγος).

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Οικονομάκης, Μπόονεν, Πέρεζ, Γαϊτανίδης, Ντε Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μούλντερ, Τραορέ, Λιοφάγος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement