Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μπάχαλο λόγω βλάβης στον Προαστιακό

ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ

Published

on

 

 

Mπάχαλο επικράτησε προχθές το απόγευμα με τα δρομολόγια του Προαστιακού στον νότιο τομέα με αποτέλεσμα οι επιβάτες να βρεθούν αντιμέτωποι με απίστευτη ταλαιπωρία.

Ο Βασίλης Γκλαβάς που μέλος του Συλλόγου Φίλων Προαστιακού Σιδηροδρόμου της Πάτρας περιέγραψε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά από την βλάβη που προκλήθηκε και το αλαλούμ που ακολούθησε.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι «το τραίνο χάλασε στη στάση Τσουκαλέικα στις 16:42 βάση ενημέρωσης από την εφαρμογή telegram της Hellenic Τrain. Ακολούθως, γνωστοποιήθηκε πως δεν θα πραγματοποιηθεί το δρομολόγιο καθώς και η αναχώρηση 17:27 από Άγιο Ανδρέα και 17:58 από Καμίνια. Σε νεότερη ανακοίνωση έγινε γνωστό ότι το δρομολόγιο Άγιος Ανδρέας – Καμίνια με ώρα 18:04 παρουσιάζει καθυστέρηση και σε επόμενο μήνυμα ότι η καθυστέρηση ανέρχεται σε18 λεπτά. Στο διάστημα αυτό εστάλη τραίνο να αποσύρει το χαλασμένο συρμό που περνάει από Βραχνέικα προς Πάτρα 18:20 το οποίο αναιρεί την προηγούμενη ανακοίνωση της ΗΤ. Ωστόσο ο συρμός που στάλθηκε για να αποσύρει τον χαλασμένο δεν σταμάτησε στις στάσεις (ερευνάται το γιατί) και έτσι οι επιβάτες περίμεναν 2 ώρες για το μεθεπόμενο δρομολόγιο». Και διερωτάται για μια ακόμη φορά: «Μετά συζητάμε να αναταχθεί η γραμμή για να φτάσει το τραίνο στην Κάτω Αχαΐα κάθε ώρα» και καταλήγει εμφατικά πως «αν δεν επισκευαστούν οι συρμοί για να μπορούν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια με αξιοπιστία τότε το τραίνο δεν θα πρέπει να φθάνει πέρα των Καμινίων».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement