Connect with us

Παναχαϊκή

Ήρθε η μεγάλη ώρα

Published

on

 

Η Παναχαϊκή θα αναζητήσει τους τρεις βαθμούς με την Καλαμάτα (14:00) στο γήπεδο Αγυιάς

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η μεγάλη ώρα έφτασε καθώς Παναχαϊκή και Καλαμάτα διασταυρώνουν τα ξίφη τους σήμερα (14:00, Action 24) -κεκλεισμένων των θυρών-στο γήπεδο Αγυιάς, όπου οι δύο ιστορικοί σύλλογοι θα αναμετρηθούν για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Για πολλούς θεωρείται πελοποννησιακό ντέρμπι, καθώς οι δυο αντίπαλοι κατά το παρελθόν «συγκρούστηκαν» στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αρκετές φορές σε αυτό της παλαιάς Β΄ Εθνικής, αλλά και τώρα, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές, που έδωσαν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

ΑΡΚΕΤΟΙ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥΣ

Η σχέση των δύο σωματείων, μπορεί να θεωρηθεί και φιλική (σε εισαγωγικά πάντα), καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές φόρεσαν τις φανέλες τους, κάνοντας μεγάλη καριέρα στη συνέχεια, αγωνιζόμενοι σε άλλους συλλόγους.

ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΑΝΑΣΑΝΕΙ»

Ας έρθουμε όμως στο σήμερα, η Παναχαϊκή θέλει απέναντι στην Καλαμάτα τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, προκειμένου να «ανασάνει» βαθμολογικά και συνάμα για να έχει ουσία και το τρίποντο που πήρε στη Ρόδο επί του Διαγόρα. Σε αντίθεση με τους Καλαματιανούς που δεν έχουν το… άγχος, ωστόσο θα έρθουν για να «κλέψουν» το θετικό αποτέλεσμα.

ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ

Αυτό αν μη τι άλλο το γνωρίζουν στην Παναχαϊκή και θα κάνουν τα πάντα, προκειμένου να φτάσουν στην επίτευξη του στόχου που είναι η νίκη, όμως σε ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι η κοκκινόμαυρη ομάδα θα παίξει χωρίς τους φιλάθλους της, αλλά σίγουρα οι παίκτες θα τα δώσουν όλα, αφού θα γνωρίζουν ότι θα τους παρακολουθούν εκτός γηπέδου.

ΓΙΓΑΝΤΟΟΘΟΝΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Οι διοικούντες την ΠΑΕ, πήραν την μεγάλη απόφαση κι από τη στιγμή που ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά, θα στήσουν γιγαντοοθόνη πέριξ της πλατείας Ντε Μιράντα (Παναχαϊκής), προκειμένου οι φίλαθλοι να παρακολουθούν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, παράλληλα θα υπάρχουν και ελάχιστοι τυχεροί που θα δουν από κοντά τις δύο ομάδες, αφού πρώτα θα έχουν προμηθευτεί προσκλήσεις.

ΜΕΤΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ Ο Γ. ΤΑΤΣΗΣ

Σε ό,τι αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, ο προπονητής Γιάννης Τάτσης μετρά παρουσίες, καθώς στη διάθεσή του θα βρίσκονται οι Μασούρας (ξεπέρασε τα όποια προβλήματα τον ταλαιπωρούσαν) και Μπαρέτ ύστερα από δύο αγωνιστικές απουσίες. Αντίθετα, θα απουσιάσει από την αναμέτρηση ο τιμωρημένος με κάρτες Καραγιάννης.

ΟΙ «22» ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι «22» και είναι οι εξής: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Μπαρέτ, Μούλντερ, Μπαξεβάνος, Νάστος, Ζαμόρα, Προύντζος, Ζέκοφ, Πατρινός, Τραορέ, Μασούρας, Λιοφάγος, Πετράτος, Γαϊτανίδης, Μπόονεν, Πέρεθ, Ντε Τόμας, Μπετοσβίλι, Γρηγορόπουλος, Χριστόπουλος, Ντε Ολιβέιρα.

ΟΙ «20» ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΕΡΖΗ

Στην αντίπερα όχθη αυτή της Καλαμάτας ο προπονητής Απόστολος Τερζής, επέλεξε για την σημερινή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή τους παρακάτω «20» ποδοσφαιριστές: Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωστούλας, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινόπουλος, Καρασαλίδης, Αρίμπας,  Πέππας, Τάτος, Κάνιας, Άλβες, Κάτσε, Κοζορώνης, Κατάλντι, Λόπεθ, Γρίβας, Πασάς, Ακόστα, Μπαράλες. Εκτός, αυτής έμειναν οι τραυματίες Στρούγγης και Κωτσόπουλος, Μοζέρ, Τζουργιόνας και ο τιμωρημένος Ελιβέλντο. Στο μεταξύ, ο Άγγελος Μπακογιάννης του συνδέσμου διαιτητών Αθηνών, θα διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθούς θα έχει τους Άγγελο Κολλιάκο (Αθηνών), Ισίδωρο Αρμακόλα (Κυκλάδων). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ηλίας Κόκκορης (Εύβοιας). Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Αθανάσιος Γιάχος (Χίου). Τα άλλα παιχνίδια, που θα γίνουν για την ίδια αγωνιστική είναι τα εξής: (14:00): Χανιά-Ολυμπιακός Β, Αιγάλεω-Ηλιούπολη, Athens Kallithea FC-Διαγόρας, Ιωνικός-Γιούχτας, Τηλυκράτης-Παναθηναϊκός Β.

Ροή ειδήσεων

Advertisement