Connect with us

Στοίχημα

Στοίχημα: «Συνδυαστικός» ΠΑΟΚ στο 2.20

Published

on

Τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Σούπερ Λιγκ και η μάχη για την κορυφή εντείνεται, σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Λαμία – ΠΑΟΚ (19:30)

Περίεργο το κλίμα στη Λαμία, αντί η ομάδα να γιορτάζει την επιτυχία της εξασφάλισης συμμετοχής στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, το θέμα του Τσιλούλη και τις πιθανής μεταγραφής στην ΑΕΚ, αλλά και η αποχώρηση του Καρλίτος έχουν δημιουργήσει εσωστρέφεια.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Bwin Casino Live 2024 – Γιατί να το επιλέξεις

Όπως και να έχει, ξεπέρασε τις προσδοκίες κι εφεξής έχει την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις, κόντρα στους ισχυρούς, χωρίς πίεση και άγχος.

Ο ΠΑΟΚ συνήλθε μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό στην Τούμπα κι έχει μπροστά του έναν πολύ δύσκολο μήνα. Μια νίκη απόψε θα τον κρατήσει σε τροχιά τίτλου, ενώ θα τον φέρει και στην πρώτη θέση, αν αφήσει βαθμούς η ΑΕΚ στο «Βικελίδης». Πολλές οι λύσεις του Λουτσέσκου, επιστρέφουν αρκετοί παίκτες, που θα ενισχύσουν την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του. Ενόψει και του ευρωπαϊκού ματς με την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ, που ακολουθεί, πάμε στο παρακάτω συνδυαστικό, για το 2.20.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement